Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Μύκονος: Τρίτο «χτύπημα» σε σπείρα «Λερναία Ύδρα»


Άλλο ένα βήμα στην εξάρθρωση του κυκλώματος αλλοδαπών που επιμένουν, παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις, να πλημμυρίζουν τη Μύκονο με κοκαΐνη και κάνναβη, έκανε η
Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου που κατάφερε το τρίτο κατά σειρά πλήγμα στη συμμορία η οποία μοιάζει με Λερναία Ύδρα!

Μετά από πληροφορίες, οι λιμενικοί εντόπισαν στην αποθήκη μιας ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη μια βαλίτσα η οποία περιείχε τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 223 γραμμαρίων. Η διερεύνηση της υπόθεσης αποκάλυψε ότι η βαλίτσα ανήκε σε έναν 38χρονο αλλοδαπό, μέλος της σπείρας που εξαρθρώθηκε από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την περασμένη Πέμπτη 30 Ιουλίου.



Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο είχε γίνει τότε έρευνα μέσα στον χώρο στάθμευσης μιας μεταφορικής εταιρείας και είχαν βρεθεί τρία δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 733 γραμμαρίων, κρυμμένα στο εσωτερικό πίσω μέρος μιας… ηλεκτρικής κουζίνας και καλυμμένα από το μονωτικό υλικό! Στη συνέχεια, είχαν συλληφθεί άλλοι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 37, 29 και 37 χρόνων και ο 40χρονος αρχηγός του κυκλώματος. Σε έρευνες στα σπίτια τους στο νησί των ανέμων κατασχέθηκαν δέκα κινητά και 2.350 ευρώ.

Το «ξεδόντιασμα» της εγκληματικής οργάνωσης είχε ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου, όταν ο σκύλος ανιχνευτής “Ugly” της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου είχε εντοπίσει στο νέο λιμένα της Μυκόνου έναν 28χρονο αλλοδαπό ο οποίος μετέφερε κοκαΐνη σε μορφή «βράχου» βάρους ενός κιλού και 348 γραμμαρίων. Μάλιστα, η συσκευασία ήταν κρυμμένη μέσα σε μια… ηλεκτρονική κονσόλα παιχνιδιών τυλιγμένη με πλαστική μεμβράνη και καλυμμένη με γράσο, που όμως δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει το εκπαιδευμένο τετράποδο να την μυρίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου