Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Νέος ιδιοκτήτης για την David Brown Automotive

Η UK Advanced Industrials Ltd έχει πλέον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας του David Brown που κατασκευάζει τα Speedback GT και Mini Remastered.

Η David Brown Automotive, κατασκευάστρια των εξαιρετικών Speedback GT και Mini Remastered, υπόσχεται «μια νέα περίοδο ανάπτυξης μέσα στην οποία θα παρουσιαστούν και συναρπαστικά νέα μοντέλα». Μετά την άφιξη ενός νέου μετόχου που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο, της UK Advanced Industrials Ltd, η εταιρεία DBA που δημιουργήθηκε το 2013 αναμένεται να ανελιχθεί σε όλους τους τομείς και να μας απασχολήσει περισσότερο στο αμέσως επόμενο διάστημα. Οι δύο διευθυντές του UKAI Ltd, Richard Westley και David Roberts, συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της DBA, ενώ ο ιδρυτής και πρώην αφεντικό David Brown, ο οποίος ξεκίνησε την εταιρεία πριν από 7 χρόνια παραμένει ως γενικός διευθυντής και επίσημος εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η εταιρεία θα έχει έναν νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον Eddie Kembery, ο οποίος κατείχε ανώτερες θέσεις στις Ford, Honda και Aston Martin, ενώ στη θέση της θα παραμείνει η διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ, Michelle Gay. Ο Westley ανέφερε πως είναι «ενθουσιασμένος που ολοκλήρωσε αυτήν τη συμφωνία σε ένα δύσκολο περιβάλλον, μέσα στην περίοδο της καραντίνας λόγω COVID-19. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσθέσουμε σημαντική αξία στην DBA μέσω της γνώσης, της εμπειρίας μας και του καθιερωμένου δικτύου σχετικών επιχειρήσεων».

Τα μοντέλα της David Brown Automotive ήταν το εξαιρετικό Speedback GT, που παρουσιάστηκε το 2013 και τα Mini Remastered που εμφανίστηκαν το 2017 και έχουν μεγάλη ζήτηση ειδικά από τις αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου