Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΗΠΑ: Γάζωσαν με σφαίρες παιδικό πάρτι και σκότωσαν κοριτσάκι 7 ετών


Το νέο αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στο South Bend της Ιντιάνα - Στο σπίτι βρίσκονταν πολλοί άνθρωποι, αλλά μόνο το κοριτσάκι δέχθηκε τις σφαίρες

Την ίδια στιγμή που οι Ηνωμένες Πολιτείες βράζουν εξαιτίας της ακραίας αστυνομικής βίας και υπέρβασης απέναντι σε πολίτες, οι κακοποιοί εξακολούθούν να αλωνίζουν και να αφαιρούν ζωές αθώων ανθρώπων, ακόμη και παιδιών. Κοριτσάκι 7 ετών έχασε τη ζωή του όταν άγνωστοι γάζωσαν με σφαίρες σπίτι στο οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη παιδικό πάρτι στο South Bend της Ιντιάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί πέρασαν με το αυτοκίνητο και άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα, τραυματίζοντας θανάσιμα το μικρό παιδί.
Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, το 7χρονο κορίτσι ήταν ακόμη ζωντανό, αλλά έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. «Παρ' ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε μεγάλος αριθμός ανθρώπων, μόνο το κοριτσάκι δέχθηκε τις σφαίρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά δεν άντεξε και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.
Το συγκεκριμένο περιστατικό προστέθηκε στα εκατοντάδες που έχουν καταγραφεί μέσα στο 2020 περιστατικά βίας, καθώς συμμορίες με βαριά όπλα δρουν ανεξέλεγκτα σχεδόν σε όλη την αμερικανική επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου