Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Εκβιαστής ετών... 14 συνελήφθη


Ο 14χρονος έκλεψε την πινακίδα κυκλοφορίας από μια μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη στην Πάτρα και, μέσω μιας γυναίκας συνεργού του, απαιτούσε χρήματα για να την επιστρέψει
Από την τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων πιάστηκε στα γρανάζια της παρανομίας ένα Ελληνόπουλο, το οποίο έκλεψε την πινακίδα κυκλοφορίας από μια μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη στην Πάτρα και, μέσω μιας γυναίκας συνεργού του, απαιτούσε χρήματα για να την επιστρέψει!

Η γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης με τον ιδιοκτήτη της μηχανής και απαίτησε εκβιαστικά χρήματα για λογαριασμό του ανήλικου. Ο ιδιοκτήτης συναντήθηκε με τον 14χρονο και του έδωσε 50 ευρώ για να την παραλάβει, ωστόσο ο ανήλικος του παρέδωσε μία σακούλα που είχε μέσα ένα... χαρτόνι!

Μετά από αυτό, ο κάτοχος της μοτοσικλέτας κατέφυγε στην Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνες οι οποίες κατέληξαν στην σύλληψη του ανήλικου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών με κατηγορίες για εκβίαση και κλοπή, στην ταυτοποίηση της συνεργού του που δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου και στην σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος της μητέρας του 14χρονου για την παραμέληση της εποπτείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου