Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Μπόρις Τζόνσον: Η σύντροφός του έστειλε «πολιτικό μήνυμα» με το παλτό των 69 λιρών!

Μετά την σαρωτική του νίκη ο Βρετανός πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον λαό ενώ για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το νέο σλόγκαν των Τόρις «Η κυβέρνηση του λαού» -
Η επίσημη εμφάνιση της Κάρι Σίμοντς στην είσοδο της Ντάουνινγκ Στριτ και πώς ερμηνεύτηκε το απλό ντύσιμό της
Αν και ο Μπόρις Τζόνσον είναι, ήδη, πέντε μήνες πρωθυπουργός, η νεαρή σύντροφός του Κάρι Σίμοντς κρατούσε μέχρι σήμερα χαμηλό προφίλ. Παρόλο, που η 31χρονη, πρώην επικεφαλής Επικοινωνίας του Συντηρητικού Κόμματος, έχει εγκατασταθεί στην πρωθυπουργική κατοικία, αν και δεν έχει βάλει «βέρα στο δεξί» με τον 55χρονο Βρετανό πρωθυπουργό, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του συντρόφου της.
Όμως, σήμερα το πρωί, μετά την σαρωτική νίκη του επικεφαλής των Τόρις, η ξανθιά Κάρι Σίμοντς στάθηκε δίπλα στον νέο θριαμβευτή πρωθυπουργό έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ και φωτογραφήθηκε μαζί του. Τα φώτα της δημοσιότητας απασχόλησε το λιτό ντύσιμο της ανύμφευτης Πρώτης Κυρίας της Βρετανίας, το οποίο σχολιάστηκε θετικά από τον Τύπο και ερμηνεύτηκε ως ένα μήνυμα που επιθυμεί να περάσει ο Μπόρις Τζόνσον στον λαό.
Η Κάρι Σίμοντς για την «μεγάλη μέρα» του Βρετανού πρωθυπουργού και την φωτογράφιση έξω από την πρωθυπουργική κατοικία επέλεξε να βάλει ένα απλό μπεζ παλτό αξίας 69 λιρών από την αλυσίδα καταστημάτων Marks and Spencer, το πιο αγαπημένο κατάστημα των Βρετανών για να κάνουν φθηνές αγορές ρούχων και συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μια μίντι πλισέ βελούδινη πράσινη φούστα, αξίας αξίας 98 λιρών, ένα απλό μαύρο πόλο μπλουζάκι και μαύρα σουέτ μποτάκια. Σε αντίθεση με τις προκατόχους της Σαμάνθα Κάμερον και Τσέρι Μπλερ, οι οποίες μετά την νίκη των συζύγων τους φωτογραφήθηκαν έξω από την διάσημη μαύρη πόρτα της Ντάουνινγκ Στριτ με δημιουργίες επώνυμων σχεδιαστών.
Μόλις, σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε το νέο σλόγκαν των Συντηρητικών «the people's government» (Η κυβέρνηση του λαού) σε ένα πανό πίσω από τον Μπόρις Τζόνσον κατά την διάρκεια της πρώτης ομιλίας του μετά την σαρωτική του νίκη. Η Telegraph αναφέρει πως η σύντροφος του πρωθυπουργού «ενισχύει» το νέο σλόγκαν των Τόρις με τις ενδυματολογικές επιλογές της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «το βελούδο είναι στη μόδα και υπάρχουν ρούχα από αυτό το ύφασμα για όλα τα βαλάντια, τα πρακτικά και άνετα μποτάκια τα φοράνε όλες οι γυναίκες στη χώρα και όλες οι γυναίκες έχουν στην κατοχή τους ένα μαύρο πόλο μπλουζάκι που πάει με όλα».
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάρι Σίμοντς στέλνει μηνύματα με το ντύσιμό της. Τον Αύγουστο εμφανίστηκε στο Ράτλαντ σε εκδήλωση για την παρατήρηση άγριων πουλιών με φλοράλ φόρεμα του βρετανικού οίκου Justine Tabak, ο οποίος είναι υποστηρικτής του κινήματος «Slow fashion». Αλλά και κατά την επίσκεψή της μαζί με τον Μπόρις Τζόνσον στο κάστρο Μπαλμόραλ, καλεσμένοι της βασίλισσας Ελισάβετ, η Κάρι Σίμοντς επέλεξε να βάλει ένα απλό φόρεμα του λονδρέζικου οίκου Eponine, το οποίο κόστιζε 500 λίρες.
Πάντως, μετά την σημερινή εμφάνιση της ξανθιάς Σίμοντς στο πλευρό του Βρετανού πρωθυπουργού ο βρετανικός Τύπος μιλά για «επέκταση» του ρόλου της ως Πρώτης Κυρίας ενώ τα σχετικά δημοσιεύματα δεν αποκλείουν το ζευγάρι να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, όταν ο Μπόρις Τζόνσον πάρει στα χέρια του το διαζύγιο από την εν διαστάσει δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου