Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Με V12 έως το 2026 η Pagani


Στις προθέσεις της Pagani, έτσι όπως εκφράζονται δια στόματος του ιδρυτή της εταιρείας Horacio Pagani, είναι να συνεχιστεί η παραγωγή αυτοκινήτων με βενζινοκινητήρα V12.
Δια στόματος του ιδρυτή και CEO της εταιρείας, Horacio Pagani, προκύπτει η είδηση πως η Pagani θα εξακολουθήσει να ασχολείται και να παράγει hypercars με «συμβατικό» V12 κινητήρα εσωτερικής καύσης έως το 2026. Κι αυτό, παρά το γεγονός πως από το 2022 θα έχει παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο.

Η ανακοίνωση- πρόβλεψη του Horacio Pagani, έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός πως η γραμμή παραγωγής της εταιρείας, είναι εξαιρετικά ευέλικτη προκειμένου να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της.



Θυμίζουμε πως παρά το γεγονός πως το πρώτο Pagani, το Zonda είχε ανακοινωθεί πως αποσύρεται από την παραγωγή, η εταιρεία ικανοποίησε μετά από κάμποσα χρόνια την επιθυμία του Lewis Hamilton να αποκτήσει ένα, κατασκευάζοντας και πάλι Zonda κάποια κομμάτια για τον πολυπρωταθλητή οδηγό της F1 αλλά και για κάποιους ακόμα πιστούς «οπαδούς». Παρά το γεγονός πως η εταιρεία κάνει εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή (περίπου 40 αυτοκίνητα το χρόνο) είναι σταθερά κερδοφόρα και έχει τον τρόπο της με τα χρονοδιαγράμματα παραγγελίας και παράδοσης νέων αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου