Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Οι μπάρες τρύπησαν αυτοκίνητο στην Ιεράπετρα


Ο οδηγός ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες οι οποίες κυριολεκτικά τρύπησαν το αυτοκίνητό του - Δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός
Από τα χειρότερα γλίτωσε ένας οδηγός στην Ιεράπετρα μετά από ένα πολύ επικίνδυνο τροχαίο στο ύψος της Κακής Σκάλας στην κοινότητα του Αγίου Ιωάννη, έξω από το Ηράκλειο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο οδηγός, κάτοικος της περιοχής, ξέφυγε από την πορεία του για λόγους που ερευνώνται και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες οι οποίες κυριολεκτικά τρύπησαν το αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει το Ράδιο Λασίθι, ευτυχώς στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε συνοδηγός ενώ ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ασθενοφόρο και διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αυτό μάλιστα δεν είναι και το μοναδικό τροχαίο που συνέβη στο σημείο αφού χθες το βράδυ κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν μια μηχανή να έχει καρφωθεί κάτω από τις μπάρες με μεγάλες ζημιές όμως δεν έγινε αντιληπτό πότε ακριβώς έγινε το τροχαίο και τι συνέπειες υπήρξαν.



Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου