Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

H 17χρονη Billie Eilish είναι η “Γυναίκα της χρονιάς”

Χωρίς αμφιβολία, το 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά για την Billie Eilish που κέρδισε, λίγο πριν
ενηλικιωθεί, τον σημαντικότερο τίτλο για την καριέρα της. Aνακυρήχθηκε από το Billiboard ως η “Γυναίκα της χρονιάς” και θα βραβευτεί σε ένα μουσικό event στις 12 Δεκέμβριου.

“Η Billie έχει διαταράξει την παγκόσμια μουσική βιομηχανία μέσα από τα τραγούδια της και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργώντας, αφήνοντας ανεξίτηλα το στίγμα της απόψεις στον παγκόσμιο πολιτιστικό ρεύμα της εποχής”, λέει η Hannah Karp, η editorial director του Billboard. “Η ικανότητά της να επικοινωνεί με την Generation Z, που κάνει εφήβους και νέους να αισθάνονται αποδεκτοί στη σημερινή κοινωνία, επέτρεψε γρήγορα στην Eilish να φτάσει στην κορυφή σπάζοντας το καλούπι αυτής της γενιάς με το πράσινο ηλεκτρίκ χρώμα των μαλλιών της και την αιχμηρή στάση της. ”

Πίσω στον Αύγουστο, η νεότερη καλλιτένης που κατέχει τον τίτλο “Γυναίκα της χρονιάς” κατάφερε να εκθρονίσει το μεγαλύτερο σε διάρκεια hit “Old Town Road” του Lil Nas X feat. Billy Ray Cyrus που βρισκόνταν στη πρώτη θέση για 19 εβδομάδες, με το “Bad guy”. Το album της ” When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” ξεκίνησε στην κορυφή του Billboard 200 τον Απρίλιο, καθιστώντας την ως τη πρώτη καλλιτέχνη που γεννήθηκε τον περασμένο αιώνα και βρίσκεται στη κορυφή με το album της.

Επιπλέον, η Eilish αναδειχθηκε πρόσφατα ως η πρώτη solo τραγουδίστρια που έχουν συμπεριληφθεί τέσσερα διαφορετικά hits της στο Alternative Songs airplay chart, με το “All the Good Girls Go to Hell” φτάνοντας στο Νο 6, το “Bad Guy” και το “Bury a Friend” στο Νο. 1 για δύο εβδομάδες και “You Should Me in a Crown”στο Νο. 7.



Στο event της 12ης Δεκεμβρίου, η Eilish θα βρίσκεται μαζί με την Taylor Swift, η οποία θα πάρει το βραβείο “Γυναίκα της Δεκαετίας”, καθώς και ο Alanis Morissette ως Icon, Nicki Minaj ως Game Changer και Brandi Carlile ως Trailblazer.

Και το πάρτι καλά κρατεί για την ίδια, η οποία σημειώνει έξι υποψηφιότητες Grammy για το 2020, εξασφαλίζοντας υποψηφιότητα σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες: Ρεκόρ του έτους (“Bad Guy”), Άλμπουμ της χρονιάς (When We All Fall Asleep, Where Do We Go?), Τραγούδι της χρονιάς (“Bad Guy”) και Καλύτερος νέος καλλιτέχνης.

Η Eilish θα είναι διάδοχος του “στέμματος” μετά τις προηγούμενες γυναίκες της χρονιάς, Ariana Grande (2018), Selena Gomez (2017), Madonna (2016), Lady Gaga (2015), Swift (2011 & 2014) κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου