Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Κατρίν Ντενέβ: Νοσηλεύεται με εγκεφαλικό

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για υπερκόπωση, ωστόσο η οικογένειά της εξέδωσε
ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι η 76χρονη Γαλλίδα ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο - Το επεισόδιο ήταν «ήπιο» και θεωρείται «αναστρέψιμο», αλλά η αποθεραπεία της θα πάρει χρόνο
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η Κατρίν Ντενέβ σε νοσοκομείο του Παρισιού. Η 76χρονη Γαλλίδα ηθοποιός, η διαχρονική «Ωραία της Ημέρας», εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για υπερκόπωση, ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται την οικογένειά της, η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση των συγγενών της, που δόθηκε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, το επεισόδιο ήταν «ήπιο» και θεωρείται «αναστρέψιμο». Για τον λόγο αυτό, η Κατρίν Ντενέβ υποβλήθηκε σε πολλαπλές εξετάσεις. Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται ότι θα χρειαστεί χρόνος για την αποκατάσταση-αποθεραπεία της ηθοποιού.

Η γυναίκα-θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου ξεκίνησε τον Οκτώβριο τα γυρίσματα στη γαλλική πρωτεύουσα για τη νέα της ταινία «De son vivant», σε σκηνοθεσία Εμανουέλ Μπερκό. Μέχρι λίγες ώρες πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα υγείας της, βρισκόταν στα γυρίσματα.

Η 76χρονη ηθοποιός παραμένει «ενεργή» και δουλεύει πολύ. Από τις αρχές του 2019 έχουν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τρεις ταινίες της, ενώ τα Χριστούγεννα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και μια τέταρτη, με τίτλο «The Truth».
Η μητέρα της, μάλιστα, είναι εν ζωή, έχοντας συμπληρώσει τα 108 της χρόνια, όπως γράφει η εφημερίδα «Le Parisien». Σε συνέντευξή της τον περασμένο Σεπτέμβριο στη γαλλική εφημερίδα η Κατρίν Ντενέβ είχε αποκαλύψει το μυστικό της αστείρευτης ενέργειάς της: «Τα γονίδια της μητέρας μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου