Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Επιτυχημένη εκδήλωση υγείας για την Οστεοπόρωση στη Νέα Μάκρη

Επιτυχημένη εκδήλωση υγείας για την Οστεοπόρωση στη Νέα ΜάκρηΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 η εκδήλωση υγείας με γενικό θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της
Οστεοπόρωσης», που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος (ΚΕΔΜΑ), στην βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου της Δημοτικής Κονότητας Νέας Μακρης του Δήμου Μαραθώνος.

Η εκδήλωση υγείας είχε σαν κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Μετά την ενημέρωση, από ορθοπεδικό γιατρό, πραγματοποιήθηκε δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες, από την πτέρνα των συμμετεχόντων, και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Γιώργο Καλογερόπουλο.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κ. Μάνος Γεωργάτος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου κ.α.

Συγχαρητήρια στον γιατρό, Δημοτικό Σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΚΕΔΜΑ κ. Γεώργιο Ζορμπά για αυτή την πρωτοβουλία!

Από τέτοιες δράσεις έχει ανάγκη ο Δήμος μας!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου