Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΠΑΤΩΝ- ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Καταγγελία άδικης απόλυσης εργαζόμενου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το σωματείο συνταξιούχων Σπάτων - Αρτέμιδος  και πέριξ περιοχών καταγγέλλει την άδικη απόλυση του εργαζόμενου και προέδρου του  εργατικού κέντρου  Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής,  από την επιχείρηση εκτυπωτική  ‘Αφοι Βλάχου’’.

Ως μέλος του εργατικού κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στηρίζουμε  το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων απέναντι σε αυτή την εκδικητική απόλυση, και στην απεργιακή  κινητοποίηση που εξαγγέλθηκε την Τετάρτη 17 Ιούλη.

Δεν προξενεί έκπληξη το περιστατικό αφού είναι μέρος της γενικότερης επίθεσης που έχουν εξαπολύσει η κυβέρνηση και η εργοδοσία που θέλουν τους εργαζόμενους φοβισμένους και υποταγμένους.
Επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να βάλουν τέλος στην πρωτοπόρα δράση του συναδέλφου, στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Απαιτούμε τώρα από την εργοδοσία, να πάρει πίσω την απόλυση του εργαζόμενου και ξεκαθαρίζουμε πως το ταξικό εργατικό κίνημα δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια στις επιθέσεις στους εργαζόμενους και πρωτοπόρους εργάτες, μπροστά σε όποιον θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην φοβηθούν, να δυναμώσουν την ενότητά τους, να σηκώσουν το κεφάλι και οργανωμένα δίπλα στο σωματείο τους με αγώνα να παλέψουν προκειμένου να μην περάσει η απόλυση.

Τώρα είναι η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου