Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Η Ξένη Δημητρίου πέρσι εδίωξε πειθαρχικά τους εισαγγελείς που έδωσαν άδεια στον Κουφοντίνα!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Ξένη Δημητρίου που πέρσι είχε ζητήσει την πειθαρχική
δίωξη δυο εισαγγελέων που είχαν συναινέσει στην χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα τώρα υιοθετεί τελείως διαφορετική στάση και ασκεί αναίρεση στο βούλευμα για την απόρριψη του αιτήματος του «Λουκά» της 17Ν ανοίγοντας έτσι τον δρόμο, ώστε να του χορηγηθεί αυτό που θέλει.

Ηταν Ιούνιος του 2018 όταν η Ξένη Δημητρίου παρήγγειλε να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δύο εισαγγελείς διότι «η έγκρισή του στο αίτημα Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας «αντίκειται στις υποχρεώσεις του που απορρέουν από το Σύνταγμα και τις κείμενες διατάξεις, θίγει το κύρος της δικαιοσύνης και του εισαγγελικού λειτουργήματος και συνιστά το πειθαρχικό παράπτωμα της “παράβασης διατάξεως που αναφέρεται στην απονομή της δικαιοσύνης…“ και συγκεκριμένα της πλημμελούς άσκησης των υπηρεσιακών του καθηκόντων, σε σχέση με τις (υπηρεσιακές του) ενέργειες κατά την χορήγηση αδείας στο Δημήτριο Κουφοντίνα».

Μάλιστα τότε ο Κουφοντίνας είχε βγει και είχε εξαπολύσει επίθεση στην κ. Δημητρίου λέγοντας ότι παρενέβη σε ένα θέμα κρίσης και συνείδησης των εισαγγελέων και μιλώντας για εκφοβισμό των δύο εισαγγελέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου