Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Του έκλεβε ρεύμα, του ζήτησε το λόγο, τον σκότωσε

Πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στο θώρακα και την κοιλιά κατάφερε σε έναν 52χρονο,
ένας 72χρονος συγχωριανός του πάνω σε καβγά - Ο δράστης φέρεται ότι έκλεβε ρεύμα από το σπίτι της μητέρας του θύματος
Έκλεβε ρεύμα από το σπίτι ηλικιωμένης γειτόνισσάς του και όταν ο γιος της του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος τον σκότωσε, καταφέρνοντάς του πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι!

Το έγκλημα με την αδιανόητη αφορμή, έγινε περίπου στις 4 το απόγευμα σήμερα, στο Ελαιοχώρι Αχαΐας. Θύμα είναι ο 52χρονος Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη μητέρα του, στο χωριό, καθώς ο ίδιος κατοικούσε στην Αθήνα. Η μητέρα του τον ενημέρωσε ότι ένας γείτονας συνέχιζε να κλέψει ρεύμα με παράνομη επισύνδεση από το δικό της ρολόι της ΔΕΗ.

Ο άνθρωπος πήγε στον γείτονα, ηλικίας 72 ετών και του ζήτησε το λόγο με βάση όσα του είχε νωρίτερα πει η μητέρα του. Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες εξελίχθηκε γρήγορα σε καβγά και ήρθαν στα χέρια. Ο 72χρονος πάνω στον καβγά έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να χτυπά τον 52χρονο στο θώρακα και την κοιλιά, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Ο άνθρωπος διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας , όιπου όμως, λίγα λεπτά αργότερα υπέκυψε.

Την αστυνομία ειδοποίησε μία αυτόπτης μάρτυρας όταν είχε ξεσπάσει η λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα από την αστυνομία και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου