Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Αντρέας Σόιερ: Ο υπουργός Μεταφορών είναι φουλ ερωτευμένος - Εθεάθη χεράκι - χεράκι με νέο αμόρε

Ο φακός τον απαθανάτισε με αιθέρια ύπαρξη σε αεροδρόμιο της Γερμανίας
Ένα χρόνο μετά το δεύτερο διαζύγιο, ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών, Αντρέας Σόιερ
είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το κρύβει.
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Γερμανός υπουργός εθεάθη χεράκι-χεράκι με το νέο του αμόρε. Ο φακός τον απαθανάτισε με αιθέρια ύπαρξη σε αεροδρόμιο της Γερμανίας.
Η γυναίκα που μπήκε στη ζωή του είναι μία καλλίγραμμη καστανή Γερμανίδα με φωτεινό χαμόγελο. Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Focus»,η νέα ερωμένη του Σόιερ εργάζεται στην Καγκελαρία. Είναι επικεφαλής στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και το «δεξί χέρι» της υπουργού, Ντοροτέε Μπέρ. Με τον 44χρονο Σόιερ γνωρίζονται τα τελευταία 13 χρόνια, τώρα όμως που ο Γερμανός υπουργός είναι «ελεύθερο πουλί», η γνωριμία εξελίχθηκε -όπως φαίνεται σε σχέση.

Ο Αντρέας Σόιερ είναι δύο φορές διαζευγμένος. Με την πρώτη του σύζυγο ο γάμος διήρκεσε έως το 2011. Αργότερα παντρεύτηκε την τηλεπαρουσιάστρια Σαμπίνε Ράισπ. Ο γάμος τους διήρκεσε πέντε χρόνια- από το 2013 έως το 2018. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη. Και ένα χρόνο μετά το διαζύγιο, κτυπήθηκε ξανά από τα βέλη του έρωτα.

Η καθηγήτρια Γιούλια Ρόις και ο Σόιερ δεν επιβεβαιώνουν τη σχέση τους αλλά, η φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο από το αεροδρόμιο του Μονάχου λέει πολλά...
Τους τελευταίους μήνες, ο Χριστιανοκοινωνιστής υπουργός έχει στρέψει την προσοχή του σε δύο πράγματα: στη νέα του ερωμένη και την προώθηση των e-scooter και στη Γερμανία. Τα αποκαλεί μάλιστα «πραγματική εναλλακτική επιλογή για το αυτοκίνητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου