Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Κινητοποίηση σε εμπορικό κέντρο των Σπάτων για την ανάκληση απόλυσης εργαζόμενου

Την άμεση ανάκληση της απόλυσης εργαζόμενου - σπουδαστή από το κατάστημα της εταιρείας McDonald’s, στο εμπορικό κέντρο «Smart Park», στα Σπάτα, απαιτεί το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής.
Η δικαιολογία που επικαλέστηκε η εργοδοσία για την απόλυση του εργαζόμενου ήταν πως δεν είναι ...παραγωγικός.

Το Συνδικάτο έκανε παρέμβαση στο εμπορικό κέντρο, το πρωί του Σαββάτου 23 Μάρτη. Στο πλευρό του απολυμένου σπουδαστή, βρέθηκαν εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο Συνδικάτο, φοιτητές της ΑΣΟΕΕ όπου σπουδάζει, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και το Σωματείο εργαζομένων της «Select Service» στο αεροδρόμιο.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωναν τον κόσμο που διερχόταν από το σημείο με ντουντούκα και μοίραζαν ανακοινώσεις για την απόλυση (διαβάστε εδώ την ανακοίνωση). Επίσης, ενημερώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι του καταστήματος, αλλά και των διπλανών καταστημάτων.

Κάτω από την πίεση του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων, ο διευθυντής του «Smart Park» συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του σωματείου, όμως, δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση για την ανάκληση της απόλυσης. Την Τρίτη 26 Μάρτη θα γίνει νέα συνάντηση με την εργοδοσία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου