Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Καταδίωξη για κλέφτες... ψαριών σε λιμνοθάλασσα της Πρέβεζας

Έτοιμοι να αφανίσουν τον πληθυσμό των ψαριών στη λιμνοθάλασσα Βαθύ της Πρέβεζας
ήταν τέσσερις παράνομοι αλιείς, οι οποίοι έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή και ξεφόρτωσαν μια ξύλινη βάρκα και δίχτυα μεσηνέζας μήκους 250 μέτρων. Όμως, δεν πρόλαβαν να τα ρίξουν στο νερό, γιατί έγιναν αντιληπτοί από λιμενικούς.

Τρεις από τους ψαράδες τράπηκαν σε φυγή πεζή, ενώ ο τέταρτος μπήκε στο αυτοκίνητο και διέφυγε αρχικά. Όμως, στην καταδίωξη που ακολούθησε από περιπολικά των αστυνομικών τμημάτων Λούρου και Ζηρού, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο 31χρονος οδηγός του συνελήφθη. Λίγο αργότερα, παραδόθηκε στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας ένας 34χρονος από τους τρεις που είχαν διαφύγει τρέχοντας. Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενοι για παράνομη αλιεία, ενώ το αυτοκίνητο, η βάρκα και τα δίχτυα τους κατασχέθηκαν.

*** Λεηλάτησε ένα αγρόκτημα στην κοινότητα Ανώγεια του δήμου Σπάρτης ένας 28χρονος Έλληνας «κυνηγός» μετάλλων, ο οποίος ξήλωσε 200 μεταλλικούς πασσάλους τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την κλοπή, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη στα όρια του αυτοφώρου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου