Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Μια φορά ήμουν Διαλλακτικός - βρέθηκα και Κατηγορούμενος»

Πρώτη δημοσίευση: 13.2.2019
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στην Ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ-11/2/2019
Tην 01/02/2019, ευρισκόμενος στο Δημαρχείο για για προσωπικό θέμα, με ρώτησε φίλος και παλιός πελάτης, που συνεδριάζει η επιτροπή του διεθνή διαγωνισμού για τις παιδικές χαρές, γιατί είχε συμμετοχή.
"Είσαι Δημοτικός Σύμβουλος, και σε παρακαλώ βρες τους. Έχουν περάσει τρία τέταρτα και δεν έχει φανεί κανείς", μου είπε.
Πιστεύοντας ότι πρόκειται για παρεξήγηση πήγα στα γραφεία των υπαλλήλων και έλειπαν!! Τους έψαξα σε όλο το κτήριο αλλά ήταν άφαντοι. Αφού γύρισα όλο το κτήριο ανακάλυψα τους έξι Δημοτικούς Υπαλλήλους σε ένα γραφείο να κάθονται και να χαριεντίζονται κρυμμένοι.

Όταν τους ρώτησα γιατί δεν είναι στο χώρο του διαγωνισμού και να κάνουν όπως πρέπει την διαδικασία, μου απάντησαν ότι θα το κάνουν μόνοι τους. Θα ανοίξουν τα δείγματα και θα ολοκληρώσουν όλη την διαδικασία μόνοι τους, χωρίς να παρίστανται οι ενδιαφερόμενοι και ότι θα μάθουν την απόφαση από το διαδίκτυο.
Φυσικά, αυτό είναι εντελώς παράνομο και παράτυπο. Πήγα και ενημέρωσα τον Δήμαρχο και τον Γενικό Γραμματέα σχετικά. Μόνο που δεν έπαθαν εγκεφαλικό ...Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Επειδή ήταν η πρώτη φορά που έτυχε να βρεθώ μπροστά σε κάτι τόσο σοβαρό, ενημερώθηκα και από Δικηγόρο σχετικό με θέματα ΟΤΑ, και μου είπε ότι αυτό το συμβάν έχει διοικητικές, ποινικές κυρώσεις καθώς και αν το κάνουν με αυτόν τον τρόπο έχουμε και την ακύρωση του διαγωνισμού. Νόμος 4412/2016...........

Αληθεύει ότι δεν έπραξα το σωστό. Αντί να τους σκυλοβρίσω, έδωσα τόπο στην οργή, άκουσα τον Δήμαρχο να μην τους κυνηγήσω, νομικά, όπως συνήθως κάνω, γιατί αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να ζημιωθεί ο Δήμος και να μην κατασκευαστούν 6 νέες παιδικές χαρές. Έτσι να ξενιτεύονται τα παιδιά μας στο smart park για να παίξουν.

Έπρεπε να προβώ στις νόμιμες ενέργειες, όπως κάνω μέχρι τώρα και να καταλήξουν με τις βαριές κυρώσεις, που προβλέπει ο νόμος.

Μία φορά ήμουν διαλλακτικός -δεν κατέφυγα στις νομικές διαδικασίες, όπως κάνω πάντα- και βρέθηκα κατηγορούμενος και καλούμαι να ζητήσω Συγνώμη από Δημοτικούς Υπαλλήλους που δεν έκαναν την εργασία για την οποία τους πληρώνουμε όλοι εμείς.

Μόνο από τους Δημότες θέλω να ζητήσω "Συγνώμη", που υπέκυψα στην ανθρωπιά μου και θεώρησα ότι έπρεπε να αντιμετωπίσω του καλοπερασάκιδες του δήμου με πολιτική ορθότητα και όχι με νομική.

Έχω υπάρξει υπάλληλος, εργαζόμενος και εργάτης όπως και πολλοί από τους κατοίκους του τόπου μας, που νομίζουν ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και όσοι σχετίζονται με τον δήμο δουλεύουν με τους ίδιους ρυθμούς και αυταπάρνηση σε ένα περιβάλλον εχθρικό όπως είναι πλέον η Ελλάδα, και όχι ασφαλές όπως ο δημόσιος τομέας.
Είναι φοβερά απογοητευτικό και εξοργιστικό το ότι δεν ισχύει το ίδιο για πολλούς από τους Δημοτικούς Υπαλλήλους του Δήμου μας.

Πεποίθησή μου είναι να τηρείται ο σεβασμός προς τους δημότες και κατοίκους του τόπου. Παράλληλα όμως, σαν εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΑΝΑΣΣΑ, από εδώ και πέρα οτιδήποτε θα πέφτει στην αντίληψή μου θα το διώκω νομικά στο μέγιστο βαθμό, σε σημείο που ο ΣτΔΕ θα φαντάζει αθώα περιστερά.

Εσείς είστε ισόβιοι Συνδικαλιστές, Δημόσιοι Υπάλληλοι, με την αλαζονεία και την λογική, «Δεν μας αγγίζει κανένας και τίποτα και έχουμε την δύναμη να ορίζουμε τις ζωές όλων».

Απαιτώ την δημόσια, έγγραφη "Συγνώμη" σας, διαφορετικά θα είμαι ΜΟΝΟ Δημοτικός Σύμβουλος και θα δρω, πάντα, όπως ορίζει ο νόμος και όπως έχω την υποχρέωση να κάνω.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ
ΣΠΑΤΑ, 13/02/2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:









24 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΡΛΑΝΤΗ.
    ΚΡΕΤΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΔΥ ΑΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΝΟΜΙΚΑ.
    ΜΑΚΑΚΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Η ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΑΚΙ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ. ΤΑ ΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΙΣΣΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ... ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΤΑΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ είσαι μάλλον έξυπνος άνθρωπος στη περίπτωση αυτή έπεσες σε γκάφα. Βγήκαν όλοι εναντίον σου με ανακοινώσεις σε πρόλαβαν και συ παλεύεις για την τιμή των όπλων... Κάηκες δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομιζω οτι το συστημα θα σωσει τις συμμοριες.
    Ο Κηπουρος τους δαγκωσε και τους απο το λαρυγγι μολις φτασουν τα δικαστηρια τελειωσαν.
    Η κοκινοτριχη μαιμου με εξωγαμο σχεση με την κομμωτρια στα Σπατα θα βγουν και θα την πνιξουν ολες οι βρομιες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το.υπονοουμενο.για.το.ΣτΔ&Ε.γιατί.το.έριξες; Μήπως.τον.θεωρείς."βρώμικη".περιστερά; Για.Κάντο.πιο.Λιανά.να.σε.πιάσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καθαρή η φράση και να την διαβάζετε ως έχει συνολικά.
      Λέει :
      "από εδώ και πέρα οτιδήποτε θα πέφτει στην αντίληψή μου θα το διώκω νομικά στο μέγιστο βαθμό, σε σημείο που ο ΣτΔΕ θα φαντάζει αθώα περιστερά"
      ΔΗΛΑΔΗ θα είναι πιο σκληρός κι από τον Συμπαραστάτη του Δημότη

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα θεωρώ ότι όσοι θέλουν να ασχολούνται με τα κοινα πρεπει
    να είναι οι πρώτοι που θα διαβάζουν και θα μελετούν τούς νόμους ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ήταν ηλεκτρονικός σε αυτόν οκες οι διαδικασίες γίνονται ηλεκτρονικά ..οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα,ολα τα υπόλοιπα,ετυχε να πάω στο Δήμο και ,κατσ τύχη συνάντησα ένα παλιό πελατη, αυτά αλλου,το (νταηλίκι )είναι ξεπερασμένη μέθοδος για να κάνεις πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, τα δείγματα ανοίγουν με το χέρι και όχι ηλεκτρονικά!και έπρεπε να έχει γίνει! Και όχι να λείπουν από εκεί.

      Διαγραφή
    2. Εμείς θέλουμε ο υπάλληλος που πληρώνουμε να είναι στην θέση του όλο το ωράριο εργασία του.
      Όχι να πηγαίνει στην Λάκη και για κρασάκια την ώρα εργασία του.
      Νταηλίκι είναι ζητάς κάτι ανάρμοστο και τρελό, όχι να ζητάς αυτό που πληρώνεις.
      σίγουρα είσαι αργόμισθος ΔΥ και ξέρεις τα [αρμίθια άλλα αν σας κυνηγήσουμε ανελέητα όλοι θα απολυθείτε οριστικά και χωρίς σύνταξη.
      Το λείοι έλατε αύριο πρέπει να τελειώσει.
      Κανένας δεν πρέπει να ξέρει τίποτα όλα τα μάθαμε στην πορεία, άλλα όλοι ξέρουμε ότι ο υπάλληλος πρέπει να είναι στην θέση του όλο το ωράριο εργασίας του, στον ιδιωτικό τομέα όλοι θα ήσασταν μακροχρόνια άνεργοι.

      Διαγραφή
  7. Προεκλογικές κοκορομαχίες για την καρέκλα, εκτός από τον Μαρλαντή που απλά επειδή τους ξέρει καλά από τα μέσα (ιδίως τον μπαμπά και τις .... σκέψεις του) τους έκανε μπάχαλο. Καλοκαιρινό έγινε το "μαγαζί" της ΑΝΑΣΑΣ. Όσο για την ουσία και τη νομιμότητα φυσικά ο Μαρλαντής ξέρει φαντάζομαι οτι δεν είναι ελεγκτής του δημοσίου να παρεμβαίνει, αλλά προφανώς το έκανε εσκεμμένα ως αγανακτισμένος δημοτικός σύμβουλος της γνήσιας ΑΝΑΣΑΣ. Το ίδιο αναρμόδιο να παρεμβαίνει είναι και το Σωματείο των υπαλλήλων, άλλωστε γιατί δεν έκανε ή δεν κάνει το ίδιο σε άλλες όμοιες περιπτώσεις που διαβάσαμε στο διαδίκτυο, αλλά τότε σιώπησε ; ΆΝΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟς ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΡΕΙ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ. Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΣΣΑ δεν υπάρχει χωρίς τον Μαρλαντή, σκέτο μια γλάστρα ήταν η Άννα.
      Διαχωρίσει την θέση της και έπεσε στον γκρεμό του κουτσομπολιού με το παιδί τον γάμο φάντασμα κοκ.
      Μονή της αυτοκτόνησε με την βοήθεια του μπαμπά της που έχει μείνει στο 1960.
      Επί της ουσίας που όλοι ξέρουμε, οι ΔΥ μας αντιμετωπιζουν σαν σκλάβους εκεί τα πήρε ο Άρε ο Ιρλανδής και ζήτησε συγνώμη γιατί δεν έκανε τα νόμιμα.
      Αν όλοι οι ΔΣ έκαναν άπλα την υπόχρωση τους θα είχε αντικασταθει ολη η συμμορια δυ .
      Η προεδρίνα των Σπάτων είναι γυναικά του λαμόγιων αντιδήμαρχου οικογενειοκρατία και σαπίλα.

      Διαγραφή
  8. Ο Μαρλαντής δείχνει αυτή την στιγμή να είναι ο πιο κατάλληλος και ο μόνος τίμιος, αλλά αν δεν θέλει ο ίδιος δεν μπορούμε να τον βάλουμε με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυο υποψηφιότητες για δημάρχους φοβάται ο Ραφτόπουλος. Η μία είναι του Μαρλαντή, για την οποία (αν συμβεί) θα χάσει τον ύπνο του ο μπαμπάς της Άννας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μίλησες με τον Δήμαρχο και τον Γενικό Γραμματέα και πήγες......
    Καλά δεν έλεγες για την Δημοτική αρχή ότι είναι ''συμμορία''. Πολλές φιλικότητες βλεπω τελευταία και πολλά ακούγονται? Τι γίνεται? Γιατί δεν πήγε ο ενδιαφερόμενος διαγωνιζόμενος εφόσον ήταν μέσα στο Δημαρχείο και πήγες εσύ? Έτσι ουσιαστικά στηρίζει τις φήμες που κυκλοφορούν τελαυταία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ, ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΚΡΕΤΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΔΩΝ.
    ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΚΕΤ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΣΗΝΗΔΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνδικαληστη αργόμισθε σκυλάκι οποίου σου τα δίνει το τράβηξες το σκοινί θα το τραβήξουμε και εμείς όλοι οι θιγμένοι δημότες από την αισχρή συμπεριφορά ορισμένων αργομίσθων δημοτικών υπάλληλων.
    Θα σας τρελάνουμε με φωτός που κοπρίτες που υπάλληλοι σε ώρα εργασίας κοπροσκυλάνε και πίνουν τσιπουράκια αραχτοί η πάνε για ψώνια.
    Να δούμε ποιος θα σας σώσει κοπροσκυλά εκβιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε μαρλαντη δεν βαρέθηκες μωρη λουγκρα να γράφεις κάτω από καθε ανακοινωση της π....ας καθε φορά ανωνυμα;;
    Αντί να πας να πληρώσεις τους υπαλληλους σου, που τους χρωστάς χρηματα εδώ και 3 μηνες , κάθεσαι και ασχολείσαι μωρη κουδουνιστρα με ανουσια πράγματα. Δεν σου έδωσε ο Δημητράκης την δουλεια και ξενερωσες;;
    Δεν σου φθάνει αυτά που έχεις φαι μεχρι σημερα, σου εδωσε το γήπεδο στα Σπάτα , το λιμάνι της Αρτενιδας, τον κήπο του στο πικερμι και στην Λουτσα. Τι άλλο θέλεις μωρη αχλαδιερα Μαρλαντη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρλαντη οσα Λαμογια δυ πιασεις στειλτα στο διαλο να μαθουν τι θα πει ανεργια φτωχεια πολυ μας τα επριξαν οι αλητες αυτοι ολοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΕΤΣΗ_ΠΡΙΦΤΗ συνδικαλιστές αργόμισθοι λαμόγια, γιατί δεν ήρθατε χτες στο ΔΣ να να φάτε πολύ ξύλο? Ο κηπουρός σας τέλειωσε, ευγενικά όμορφα όλους ήσυχα και επιστημονικά.
    Πλήρωσε ειδικό Δικηγόρο και σας εξαφάνισε , τώρα μακάρι να σας πάει και στα δικαστήρια να τελειώσει η δικτατορία σας και η αργομισθία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νόμος 4412/2016.ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΛΑΒΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΠΗΓΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΠΣ ΔΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

    ΧΑΣΑΤΕ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΑΛΙΑΡΙΔΕΣ ΜΙΚΡΟΤΣ@ΤΣ@..ΟΥΣ
    ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ.

    ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,
    ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου