Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Παν. Λάμπρου: Η μόνη λύση είναι η τοποθέτηση ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΛΥΟΜΕΝΩΝ αιθουσών

Κανείς δεν ξέρει ποιά σχόλια οδήγησαν τον κ.Παναγιώτη Λάμπρου στην περιγραφή της ενημέρωσης του δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος, Δ.Μάρκου, για την έλλειψη σχολικών κτιρίων.

Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Τελικά κάποιοι ή δεν θέλουν να πιστέψουν και να καταλάβουν τα πραγματικά γεγονότα ή δεν τα καταλαβαίνουν.

Χθες έγινε μια ειλικρινής ενημέρωση από τον Δήμαρχο χωρίς να κρύψει το παραμικρό.Ενημέρωσε όλο το ιστορικό του προβλήματος της σχολικής στέγης και τι λύσεις μπορούν να δοθούν άμεσα

Ενημέρωσε για τα δύο κτίρια που βρίσκονται στην Βραυρώνα (το κτίριο του πρώην αστυνομικού τμήματος και το κτίριο του παλιού σχολείου).

Για το 1ο κτίριο η επιτροπή το απέρριψε ως μη κατάλληλο και για το 2ο ο ιδιοκτήτης ενώ είχε συμφωνήσει μια νορμάλ τιμή για την πώλησή του στο τέλος την ανέβασε σε μη επιτρεπτά επίπεδα.Ακούστηκαν διάφορες απόψεις από τους παρευρισκόμενους όπως να πιέσει η δημοτική αρχή τον ιδιοκτήτη να πουλήσει το κτίριο του φθηνά.

Είναι δυνατόν να υποχρεώσει ο οποιοσδήποτε έναν ιδιώτη να πουλήσει στην τιμή που θέλει αυτός;

Για το οικόπεδο το οποίο ήταν να ανεγερθεί το κτίριο του 2ου γυμνασίου υπάρχει το πρόβλημα της μη δήλωσής του στο κτηματολόγιο με ευθύνη του πρώην ΟΣΚ,κάτι το οποίο λύνεται μόνο με δικαστική απόφαση η οποία θα παρθεί σε περίπου 2 χρόνια.

Η μόνη άμεση λύση μέχρι να προχωρήσει η κατασκευή του 2ου γυμνασίου είναι η αγορά και τοποθέτηση ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΛΥΟΜΕΝΩΝ αιθουσών οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε προδιαγραφές από τις χτιστές.Τρανό παράδειγμα είναι οι αίθουσες της φωτογραφίας που είναι τοποθετημένες στον προάυλιο χώρο του 1ου δημοτικού Αρτέμιδος οι οποίες είναι 100% λειτουργικές χωρίς να υστερούν σε κανένα σημείο (ηχομόνωση,ψύξη,θέρμανση) από τις χτιστές.Θέλω και ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και όλοι μαζί να κάνουμε αγώνα για να τελειώσουν οι διαδικασίες γρήγορα και να έχουμε επιτέλους το πολυπόθητο 2ο γυμνάσιο Αρτέμιδος.

1 σχόλιο:

  1. Π.ΛΑΜΠΡΟΥ - Πακιστάν η μονή λύση είναι οι εκλογές και Εσύ με όλη την συμμορία στον εισαγγελέα.
    Δεν ζούμε στην πατρίδα σου στην Αφρικη ούτε στο Πακισταν,τα παιδιά μας δεν είναι πρόβατα να χώσεις σε ένα μαντρί,για να γινεις εσύ και η συμμορία Μητσοαπατεωνα πλούσιοι.
    Σχολείο δεν είναι μονό κτιριακές εγκαταστάσεις παράνομων μεταναστών όπως θέλετε να κάνετε τα παιδιά μας.
    Το σχολειό θέλει άρτιες κτιριακές εγκαταστάσεις, που να έχουν σχεδιαστεί για σχολείο, προσωπικό διδασκαλίας προσωπικό συντήρησης-προστασιας και το βασικότερο υγιεινές και ασφαλής συνθήκες στον προαύλιο χώρο.
    Ξερω την πρόσφορα που σας έκαναν με τα κοντέινερ και θα βγάζατε πάρα πολλά λεφτά μίζα.
    Τα κοντέινερ είναι πραγματικά πάρα πολύ κάλα,για κατοικία, για γραφεία,παράνομες επιχειρήσεις άλλα ΟΧΙ για σχολειά, σε χωρά της Ευρώπης και της ΕΕ.
    Ευχαριστούμε που βιάζεσαι να τα αρπάξεις και λες κάθε επιθυμία σου για να φύγεις πιο πλούσιος, από όσο έγινες μέσα σε πέντε χρόνια, άλλα ο Μάιος είναι εδώ και εσείς όλοι θα πάτε στον εισαγγελέα,όχι στο Δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου