Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Αγωνιστική Παρουσία της Επιτροπής Πυρόπληκτων στον «Μαραθώνιο δρόμο» στις 11/11/2018

Η Επιτροπή Πυρόπληκτων Κατοίκων Ραφήνας – Μαραθώνα, πραγματοποίησε την Τρίτη 30/10/2018, προγραμματισμένη συνεδρίαση στο «Στέκι Αλληλεγγύης» του Εργατικού
Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής. Στη διάρκεια της συζήτησης αποτιμήθηκαν οι παρεμβάσεις στους δύο Δήμους της περιοχής, ενώ πάρθηκαν αποφάσεις για τις επόμενες αγωνιστικές κινήσεις της Επιτροπής.

Συζητήθηκαν τα νέα ΦΕΚ που δημοσιοποιήθηκαν τις προγούμενες μέρες, ενώ υπογραμμίστηκε από τα μέλη πως ό,τι προβλέπεται στο πλαίσιό τους, βρίσκεται πολύ πίσω από τις πραγματικές ανάγκες μας. Τονίστηκε, ότι η Επιτροπή μας εξακολουθεί να διεκδικεί, 100% αποζημίωση για όλους τους πυρόπληκτους. Θα εξακολουθήσουμε να αποκαλύπτουμε πως η ταλαιπωρία που συνεχίζεται δεν έχει να κάνει με την «γραφειοκρατία», έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα θέματα μας. Όταν έχει να κάνει με μεγάλα συμφέροντα, αλλάζει νόμους με «φας τρακ» διαδικασίες, ενώ για εμάς επικαλούνται νόμους, εγκυκλίους και γραφειοκρατία.

Τέλος, αποφασίστηκε η αγωνιστική παρουσία της Επιτροπής στον «Μαραθώνιο δρόμο» την Κυριακή 11/11/2018, με σκοπό να ακουστούν και να προβληθούν για ακόμα μία φορά τα δίκαια αιτήματα των πυρόπληκτων, τα οποία θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αγωνιστικά, μέχρι την εκπλήρωσή τους.

01/11/2018
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ 
ΡΑΦΗΝΑΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Τηλ.: 6946 23 67 23 – 6974 14 13 86
giannhs_gd@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου