Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Λήξη συναγερμού για τα λιοντάρια, τίγρεις και το τζάγκουαρ στην Γερμανία

Λήξη συναγερμού ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, καθώς εντοπίστηκαν τα πέντε άγρια ζώα που το έσκασαν από το ζωολογικό κήπο – Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τα αιλουροειδή αιχμαλωτίστηκαν
Στα χέρια των αρμόδιων αρχών βρίσκονται πλέον τα δύο λιοντάρια, οι δύο τίγρεις και το τζάγκουαρ που διέφυγαν από ζωολογικό κήπο στην πόλη Λούνεμπαχ, στη δυτική Γερμανία.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα πέντε αιλουροειδή εντοπίστηκαν και αιχμαλωτίστηκαν. Ωστόσο, άγνωστο μέχρι στιγμής εάν τα άγρια ζώα βρέθηκαν στην περίμετρο ή το εξωτερικό του ζωολογικού κήπου.

Μετά τη διαφυγή, οι τοπικές αρχές είχαν καλέσει τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να ειδοποιήσουν σε περίπτωση που δουν κάποιο από τα ζώα.

Διέφυγαν μετά από καταστροφές που προκάλεσαν οι καταιγίδες

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ζώα διέφυγαν μετά από τις έντονες καταιγίδες των τελευταίων ημερών, που προκάλεσαν καταστροφές στο ζωολογικό κήπο Άιφελ – Ζου, έκτασης 300 στρεμμάτων που βρίσκονται περίπου 400 ζώα, 60 εξωτικά και εγχώρια είδη, μεταξύ των οποίων τίγρεις και λιοντάρια.

Ο ιδιωτικός ζωολογικός κήπος άνοιξε το 1972 και ανήκει στην οικογένεια Βάλποτ.

Το Λούνεμπαχ, μια κοινότητα περίπου 500 κατοίκων, βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου