Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Σ.ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ - Ο ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ

Πρώτη Δημοσίευση: 05.03.18
Κύριε Σ.Γιαννάτο το μηδέν με ότι και να το πολλαπλασιάσεις βγαίνει πάντα μηδέν. Μηδενίζει τα πάντα.
Σε αυτή την εξίσωση το "μηδέν" είναι ολόκληρη η παράταξη του Δ.Μάρκου και το απόλυτο μηδέν για το αποχετευτικό αποδείχθηκες εσύ!




Αυτή η παράταξη εξελέγει με ένα και είχε μοναδικό σκοπό να μη γίνει ΚΕΛ και το αποχετευτικό να λυθεί με σύνδεση στην Ψυττάλεια. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που κερδίσατε τις εκλογές και μάλιστα το πρόσωπό σας αποτέλεσε βασική εγγύηση για αυτή την λύση.
Να σου θυμίσω μερικά από όσα έγραψες και τι έλεγες μόλις πριν λίγα χρόνια; Πότε ήταν τεκμηριωμένα τα λεγόμενά σου τότε ή τώρα;
 Αν ήταν να καταλήξουμε να έχουμε ΚΕΛ μπορούσαμε να μείνουμε με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Χ.Μάρκου που είχαν φτάσει τις συνομιλίες και τις συμφωνίες σε καλύτερο σημείο από εσάς. Ήταν μια παράταξη πολύ πιο δημοκρατικοί, δέχονταν σκληρή κριτική και δεν γελοιοποιήθηκαν με σκηνικά παράτυπων ΠΔΣ.
Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη και προσπαθούμε να επανορθώσουμε και πάντα τα λάθη μας κοστίζουν. Εσείς, όλοι όσοι ανήκετε στην παράταξη του Δ.Μάρκου, είστε "Λάθη" που προσπαθείτε να γίνετε άνθρωποι, αλλά αυτό είναι αδύνατον για το ποιόν σας δεν σας το επιτρέπει.

Η μοναδική επιλογή που είχατε μετά την αυταρχική υπογραφή της "Συναντήληψης" του Δ.Μάρκου ήταν να παραμείνετε στην παράταξή του και να ψηφίζετε σε όλα τα θέματα "ΟΧΙ"! Δεχθήκατε τον πλήρη εξευτελισμό σας από ένα ανθρωπάκι που το στείλατε αντίκλητο με ομόφωνη διαταγή να αγωνιστεί για Ψυττάλεια και γύρισε με την υπογραφή του στο "Πωλητήριο" του Δήμου. 
Αυτό το είχε υπογράψει εντελώς μόνος του. Μετά ζήτησε την νομιμοποίησή του με την ψήφο σας. 
Και εσύ τι έκανες; Ψήφισες "ΝΑΙ" για το ΚΕΛ! Είσαι ο "Εφιάλτης του Δήμου μας! Μας πρόδωσες και δεν ντρέπεσαι. Από την στιγμή που ψήφισες το πρώτο "ΝΑΙ" για το ΚΕΛ έχασες όλη σου την αξιοπιστία σου και μηδένισες.

Ήρθε η ώρα να εξαφανιστείς εντελώς από την περιοχή. Πήγαινε στο χωριό σου, όπου δεν ξέρουν πόσο προδότης είσαι.

Και για του λόγου το αληθές διαβάστε τι έγραψε μόνος του, με τα ίδια του τα χέρια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην κ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΜΦΙΕΤΖΗ
Απάντώ στην επιστολή σας σε ό,τι αφορά το ΚΕΛ. Απορώ που άτομα που ποτέ δεν ασχολήθηκαν με την αποχέτευση του Δήμου, ξαφνικά αφυπνίσθηκαν και ζητάνε ..Ψυττάλεια !!! Τί νέο ,τι ηρωϊκό !! Δηλαδή ποιός από τους συνδημότες μας δεν το ήθελε;;;;
Πού είσαστε όλοι εσείς , όταν πριν 7 χρόνια το Τοπικό Σπάτων ,με πρόεδρο εμένα, αποφάσισε τον αγώνα για Ψυττάλεια με ομόφωνες αποφάσεις; Τότε που ήταν εφικτό να γίνει ,όπως συνέβη με την Παλλήνη, με αποκαλούσαν μέλη του συλλόγου σας "γραφικό" και αιθεροβάμονα....
Σαν εντεταλμένος Σύμβουλος για το ΚΕΛ επισημαίνω ότι είστε τελείως αναξιόπιστη ,σε όσα αναφέρετε στην επιστολή σας. Οι προσπάθειες που έγιναν με αυτόν τον Δήμαρχο ήταν τεράστιες και βάσιμες.
Δεν δέχομαι καμία αμφισβήτηση για τις προθέσεις του Δημάρχου Dimitris Markou. Οι αποφάσεις όμως της περιφέρειας είχαν άλλο σκεπτικό. Το μόνο που απέμεινε για τον τόπο μας, για να μή μείνει άλλη μιά φορά χωρίς αποχέτευση, στο πουθενά, ήταν η πάλη και επετεύχθη , για την αναβάθμιση από 2βάθμιο σε 3βάθμιο ΚΕΛ , που επιμελώς αποκρύπτετε ( αν ξέρετε την διαφορά 2βάθμιου σε 3βάθμιο)....
Ότι ο αγωγός ασφαλείας απορροής του ΚΕΛ έφυγε από τον Άγιο Νικόλαο προς τα αριστερά και βορειότερα και εκβάλλει 2.500 μέτρα μακριά από την ακτή της Ραφήνας και σε βάθος 50 μέτρων. ...
Ότι με τον νέο σχεδιασμό εντάσσεται ΟΛΗ η Αρτέμιδα ,εντός και εκτός σχεδίου, στο αποχετευτικό δίκτυο....Εξ άλλου εντάσσεται στο Πολεοδομικό σχέδιο σχεδόν όλη η Αρτέμιδα..!!!
Όλα επετεύχθησαν με τις αποφάσεις ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.!!! Αυτά είναι μερικά για τον νέο σχεδιασμό ΚΕΛ, που επαναλαμβάνω, σκόπιμα προσπαθείτε να ξεπεράσετε, να κρύψετε από τους δημότες,να λαϊκίσετε...αλλά δεν θα καταφέρετε..!!! Εδώ απένταξαν το έργο του δήμου Σαρωνικού για Ψυττάλεια του αντιπεριφερειάρχη Φιλίππου και θα μας πείτε εσείς, για το αν ο Δήμαρχος τήρησε τα όσα είχαμε σχεδιάσει σαν παράταξη ; Κυρία Εμφιετζή δεν είναι αρκετό να κρατάμε φακέλλους υπό μάλης , πρέπει οι φάκελλοι να έχουν ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΥΣΙΑΣ μέσα.. Επίσης καλό θα είναι ο καθένας να μην υπερεκτιμά τις ικανότητές του, γιατί ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος δεν είναι ούτε θα γίνει όμηρος κανενός συλλόγου (μονοπρόσωπου ή πολυπρόσωπου)...Όλη σας η επιστολή έχει σαθρά και αίολα επιχειρήματα για τoυς λόγους παραίτησή σας. Μάλλον προσωπικές φιλοδοξίες υποκρύπτουν, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να παραιτηθείτε και όχι "ανεξαρτητοποιηθείτε", γιατί η εκλογή σας στηρίχθηκε στις πλάτες της παράταξης και του Δημάρχου Δημήτρη Μαρκου.!
Σας παραθέτω την απάντηση της κ Δούρου στον Δήμο Σαρωνικού σε ό΄τι αφορά την αποχέτευση, για ένα έργο που είχε ενταχθεί για Ψυττάλεια (!) ..και απεντάχθη !!!!
"Αρνητική για τη «λύση» της Ψυττάλειας, η Περιφέρεια Αττικής
Όπως προέκυψε από τις επιστολές των κ.κ. Δούρου και Γαβρίλη, η Περιφέρεια Αττικής είναι αρνητική στη λύση της Ψυττάλειας.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή που απέστειλε στις 18-1-2018 προς την κα Δούρου ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης , το Γραφείο της Περιφερειάρχου Αττικής έδωσε τις εξής απαντήσεις:
Η επιλογή της Ψυττάλειας είναι τεχνικά πολύ δύσκολη και ιδιαίτερα υψηλού κόστους, που εκτιμάται στα 50-60 εκατομμύρια ευρώ.
Στο Κ.Ε.Λ. Ψυττάλειας , με βάση μελέτη που εκπόνησε το ΕΜΠ για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ , τα υφιστάμενα ρυπαντικά φορτία είναι οριακά. Δεν μπορεί το υφιστάμενο έργο να δεχθεί τα λύματα και του Δήμου Σαρωνικού, ενώ η μεγάλη απόσταση του ΚΕΛ από το Δήμο Σαρωνικού καθιστά τη λύση αυτή μη ρεαλιστική.
Δεν υφίσταται κοινοτική οδηγία που να απαγορεύει την κατασκευή νέων ΚΕΛ στην Αττική.
Θεωρεί τη λύση της χωροθέτησης και κατασκευής ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων ως μια ολοκληρωμένη περιβαλλοντική παρέμβαση, ίσως μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα.
Συμπέρασμα
Για την κα Δούρου η επιλογή της Ψυττάλειας δεν είναι λύση. Είναι τεχνικά και οικονομικά ανέφικτη. Στερείται λογικής και ρεαλισμού. Σε αντίθεση με τη λύση του ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, που θεωρείται ολοκληρωμένη περιβαλλοντικά παρέμβαση.
Αντίθετοι 5 Δήμαρχοι του Πειραιά
και ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης
Ο Δήμαρχος Γ. Σωφρόνης ενημέρωσε το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου και για το υπόμνημα που έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης, το οποίο συνυπογράφουν οι Δήμαρχοι Πειραιά, Περάματος, Δραπετσώνας, Κορυδαλλού και Νίκαιας Ρέντη, οι οποίοι κι αυτοί με τη σειρά τους εκφράζουν την άποψη ότι δεν μπορεί το ΚΕΛ Ψυττάλειας να δεχθεί τα λύματα του Δήμου Σαρωνικού. Εκφράζουν μάλιστα την έντονη αντίθεση τόσο των ίδιων, όσο και των φορέων και των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στα όρια της οποίας λειτουργεί η Ψυττάλεια.
Και η ΕΥΔΑΠ αντίθετη στην Ψυττάλεια
Αντίθετη με την επιλογή Ψυττάλεια είναι και η ΕΥΔΑΠ, αφού σε επιστολή του Προέδρου της Κ. Παπαδόπουλου ξεκαθαρίζεται ότι:
Υπάρχει μελέτη του ΕΜΠ που αποκλείει τη λύση αυτή, γιατί αυξάνει το ρυπαντικό φορτίο της Ψυττάλειας.
Υποστηρίζει την υιοθέτηση μιας λύσης, που θα εφαρμόζεται η αρχή της εγγύτητας, όπως συμβαίνει ήδη σήμερα με άλλους γειτονικούς Δήμους ( Λαυρεωτική, Παιανία, Κορωπί, Μαρκόπουλο), ή πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον ( Δ. Μαραθώνα, Σπάτων – Αρτέμιδος, Ραφήνας – Πικερμίου)."
Κυρία Εμφιετζή . Ενημερώστε με αλήθειες τους δημότες..! Η ανάπτυξη που επικαλείσθε και σας "λυπεί που δεν έρχεται", δεν θα έρθει με βοθρολύματα στους δρόμους, οι επισημάνσεις σας μόνο κακόβουλες μπορούν να χαρακτηριστούν...
Σωτήρης Γιαννάτος

13 σχόλια:

  1. Η άριστη λύση είναι η Ψυτάλλεια και αυτή θα προχωρήσει.Όλα τα υπόλοιπα είναι προιόντα κωλοτούμπας για δικαιολόγηση μικροκερδοσκοπικών σχεδίων σε βάρος του περιβάλλοντος και της ΕΘΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ οικονομίας.Και οι μηδίσαντες κολαούζοι αξιοθρήνητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δύο καραγκιο ζήσει Δ Μάρκου και Γιάννα τος όταν αγωνιζόταν κατά του ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΎ ΧΩΡΑΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι θλιβερό γιατι δεν τα έγραψε ο ιδιος αλλά η γυναικούλα του που τρώει χαλβά μαζί με την γυναικούλα του δημάρχου !!
    Αυτές γράφουν ότι θέλουν ότι γουστάρουν και κάνουν παρέα την κλίκα .

    Αυτά τα υποκείμενα διοικούν αλλά δεν θα τους περάσει.Αντρακια πίσω από φουστάνια που τρώνε χαλβά αφού η μια γλύφει την άλλη και τα. Λύμματα θα βγουν στην θάλασσα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσα ότι το ΚΕΛ του δώσανε και ΌΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ έτσι για μην ξεχναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Η ΕΚΒΟΛΉ ΣΤΟ ΑΚΡΟΤΗΡΙ ....ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα άρχισαν να διαδίδουν ότι. .....Το ΚΕΛ δεν θα γίνει για να θολωσουν τα νερά. Ε ρε κούνια που σας κούναγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα κάνουμε μπάνιο στο ΚΕΛ, τι πρόβλημα έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΕ ''ΟΧΙ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ''. ΚΡΙΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΓΕΡΟ Α[ΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΥΡΗ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΚΑΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΚΕΛ θέλει να το κάνει η συμμορία, για να πάρει μαζεμένα τα λεφτά από την συμμορία ΣΥΡΙΖΑ ΔΟΥΡΟΥ.

    ΚΕΛ έχει ΟΛΗ η Ελλάδα χτισμένα άχρηστα και ποτε συνδεδεμένα σε δίκτυο.
    Π.χ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΚΟΡΩΠΙ-ΘΡΙΑΣΙΟ
    Το ΚΕΛ είναι μονο μια ακόμη αρπαχτή, το Δίκτυο είναι το πολύ Βασικό και μετά αφού έχεις το Δίκτυο έτοιμο, συζητάμε που θα πάνε τα λήμματα.
    Το ΚΕΛ σε 8-10 μήνες χτίζεται τελειώνει.
    Το δίκτυο θέλει 10-20 χρονια αν υπάρχουν λεφτά να φτάσει σε ένα επίπεδο που να πεις είμαι έτοιμος να μεταφέρω λύματα.
    Μετά από 10-20 χρόνια το ΚΕΛ που θέλουν να χτίσουν τα λαμόγια θα είναι ερείπιο και θα πάμε υποχρεωτικά Ψυττάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεπουλησατε τα παντα και μιλατε κιολας;Εισαστε για φτυσιμο μην τολμησετε να εμφανηστητε στην Αρτεμιδα σας περιμενουμε με γιαουρτια ξεφτιλες,πουλημενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου