Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Έκλεισε η πρωτιά για τον Αήττητο Σπάτων 5-1 την Τριγλία Ραφήνας.

Φωτογραφία του χρήστη Αήττητος Σπάτων  F.C.
Λίγο πριν τον τερματισμό ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ με φουλ τις μηχανές του έκανε επίδειξη δύναμης όχι μόνο απέναντι στην ΤΡΙΓΛΙΑ αλλά και στους υποψήφιους αντιπάλους στα μπαράζ.
Ένας ΑΗΤΤΗΤΟΣ χάρμα οφθαλμών από το 1' έως και το σφύριγμα της λήξης δεν έσβησε τις μηχανές και με τέρμα τα γκάζια ξεκίνησε το χορό των γκολ με τον FARINOLA στο 13' και συνέχισε με τον ΚΟΛΛΑΡΑ που έκανε και την πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα, στο 33' με πλασέ να κάνει το 2-0.



Λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ να κάνει το 3-0.
Μείωσαν στο 60' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο ΝΤΑΦΛΑΣ για τους κιτρινο-μαυρους.
Συνέχισε ο FARINOLA στο 71' κ 80' κάνοντας το πρώτο χατ τρικ της χρονιάς για τους πράσινους σήμερα του ΑΗΤΤΗΤΟΥ.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και αν στην τελική προσπάθεια οι παίκτες του ήταν πιο εύστοχοι η πιο τυχεροί το σκορ θα ήταν σε πολύ πιο μεγάλα επίπεδα.
Όλοι οι παίκτες του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ήταν σε τρελά κέφια και χόρευαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν πίσω με το καλύτερο γι' αυτούς τρόπο την ήττα του 1ου γύρου με 2-1.

Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια κάτι που και ο ίδιος ο Πάρις Κωνσταντακοπουλος στην συνέντευξη τύπου τα έδωσε σε όλους τους παίκτες του.
Κίτρινες κάρτες
ΚΟΛΛΑΡΑ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ για τον ΑΗΤΤΗΤΟ και
ΚΟΤΣΙ για την ΤΡΙΓΛΙΑ.
Διαιτητής αγώνα. ΖΑΧΑΡΌΠΟΥΛΟΣ ΑΘ.
Βοηθοί. ΣΟΦΙΑΣ ΝΙΚ και ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ.
(ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΉ)
ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΆΤΩΝ
(Πάρις Κωνσταντακόπουλος):
Τσέλιος, Μουστάκης, Κολλαράς (53’ Βιδάλης), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης (75’ Τσίρος), Νικλητσιώτης (67’ Σκούμας), Καλογερης (57' Γκουμας) Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Farinola.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
(Ανδρέας Ντερτινής)
Ζωντός, Καμβύσης, Σολδάτος (25’ Βατίστας, 81’ Ζερβιδης), Μακρής, Τσάγκαρης, Ζαφειρόπουλος(67' Λόγιος) , Κότσι, Κατσαβριάς, Μαραθωνιτης), Ντάφλας, Βουτσιώτης.
Κ. Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου