Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Η Ώρα της Αλήθειας για την Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος

3/7/18
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Η Ώρα της Αλήθειας για την Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος
Στις 3 Αυγούστου 2017, κατέθεσα «Αίτηση προς τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας» σχετικά με την «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ» στην οποία πρόεδρος είναι η κα Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη, και
είναι ένας φορέας με μη νομότυπες, στα όρια της παρανομίας δράσεις και λειτουργίες.

Πρόκειται, όμως και για ένα φορέα έντονα ενεργό στα κοινά του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος ο οποίος συμμετέχει και σε πολύ βασικές αυτοδιοικητικές λειτουργίες.

Ζήτησα τον πλήρη έλεγχο αυτού του φορέα, ο οποίος ποδηγετεί όλους τους υπόλοιπους τοπικούς συλλόγους, εκφοβίζει και αποσπά χρηματικά ποσά από δημότες και από τον Δήμο.
Το σημαντικό πρόβλημα που δημιουργεί αυτή η Ομοσπονδία είναι ότι η Πρόεδρός της, με την ιδιότητά της αυτή παραπληροφορεί και αποσπά χρήματα για διάφορους σκοπούς.

Σήμερα, 2 Φεβρουαρίου του 2018, εκλήθην από τον Εισαγγελέα και κατέθεσα ότι γνωρίζω. Η Εισαγγελική Έρευνα άρχισε. Σύντομα θα έχουν αποκαλυφθεί όλα στην δικαιοσύνη.

Σας υποσχέθηκα να κάνω ότι είναι νόμιμο, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που μου δίνει η θέση του Δημοτικού Συμβούλου, για την προάσπιση της διαφάνειας του Δήμου μας.

Θα σας κρατώ ενήμερους.

33 σχόλια:

  1. Κωνσταντίνος Πέππας3 Φεβρουαρίου 2018 στις 6:29 π.μ.

    Κύριε ΜΑΡΛΑΝΤΗ μας έχετε εκπλήξει Ευχάριστα.
    μετά από όλους αυτούς τους απατεώνες, ψεύτες, ανίκανους, που λένε τάζουν μέχρι να εκλεγούν σε κάποια θέση και μετά ή εξαφανίζονται για να επανεμφανιστούν την επόμενη εκλογική περίοδο, να τάζουν τα ιδια που δεν έκαναν στην προηγούμενη θητεία τουε γιατί ήταν σε εκλογική νάρκη. ή έχωσαν το χέρι στο μέλι και είναι συνέχεια μπουκωμένοι. Εσείς αντίθετα με όσα έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα φέρατε την απόλυτη ανατροπή.
    Σας παρακολουθώ συνέχεια, αν και είστε ένας ΔΣ σε μια Ανύπαρκτη Παράταξη, Εσείς κάνατε ισχυρή Αντιπολίτευση, θα τολμούσα να πω είσαστε ο Μοναδικός που κάνει πραγματικά την δουλειά που του ανάθεσαν οι ψηφοφόροι του.
    Εγώ προσωπικά δεν σας ψήφισα, λόγω της Παρατάξεως που ανήκετε, δεν νομίζω ότι Κα Ραφτόπουλου είναι άξια ούτε για ΔΣ.
    Άλλα να βάλετε το χέρι στο τσουβάλι με τα φίδια την ΚΟΜΟΡΑ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και προσωπικά με την Πρόεδρο της μου φαίνεται απίστευτο.
    Δεν διεκδικείτε την θέση του Δήμαρχου, και όμως θα καθαρίσετε την Αρτέμιδα από την σκοτεινή Μαφία.
    Μπράβο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΩΡΑΙΟΣ ΤΟΥΣ Γ#Μ#ΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΒΓΗΣ 90 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΡΩΣΗ ΤΟ ΜΠΟΥΡ@Λ@ Π@@ΤΣΑ ΛΟΥΤΣΑ ΣΠΑΤΑ. ΝΑ ΦΗΓΗ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Γ@Μ@ΣΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΠΟΠΟΠΟ ΤΙ ΤΣ@ΜΠ@ΥΚΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟ?
    ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΙΣΕ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. Η ΑΝΝΑ Ο ΜΠΑΜΑΣ ΤΗΣ Ο ΜΑΤΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΗΞΕΣ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΤΣΙΜΠ@@ΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ ΕΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
    ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΠΙΤΣΙ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ. Η ΠΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ Η ΜΙΣΗ ΣΠΑΤΑ ΛΟΥΤΣΑ ΘΑ ΠΕΡΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ? Η ΑΣΧΕΤΟΣ? ΝΟΡΜΑΛ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΕΙΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΨΕΣ ΟΛΑ? ΣΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΟΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΠΙΤΣΙ. ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΕΞΗΣΗΣΕΙΣ ΑΠΑΥΕΩΝΑ ΠΩΣ ΕΔΙΝΕΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ 6ΜΗΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΠΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ. Η ΠΙΤΣΙ ΓΑΒΑΔΑΚΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΑΣΗΜΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΞΥΡΑΦΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΕΓΛΕΙΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΜΟΡΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟ"ΓΛΥΦΤΗ". ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ? ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 60 ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΞΥΡΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΟΒΕΙΣ ΤΡΙΧΕΣ Κ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΛΑΡΥΓΓΙΑ......
      ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΜΥΑΛΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΣ Κ ΛΗΣΤΕΙΕΣ? ΣΙΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
      ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ. Η ΑΣΗΜΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ Η ΠΙΤΣΙ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ.
      ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ....
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΠΕΤΡΟ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΛΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣ Η ΣΑΡΗ
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΗΡΘΕ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ Κ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ Κ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
      Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ
      Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΤΣΑΝΤΗΚΑΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
      Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΑΝΕΤΟΣ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΔΕ ΤΙ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ Κ ΤΕΛΟΣ.
      ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
      ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΙΟΚΑΣ.
      ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ

      Διαγραφή
  7. Η ομοσπονδία πλέον έχασε ως όργανο την συντονιστική της αίγλη στη πλειοψηφία των συλλόγων και φορέων της περιοχής. Την κατάντησαν μια χούφτα άνθρωποι "το κλουβί με τις τρελλές" στη κυριολεξία.
    Το κλουβί αυτό χρησιμοποιήθηκε κατά καιρούς από άπαντες τους "καρεκλάκηδες" του δήμου με αδιαφανείς διαδικασίες ως εκκολαπτήριο τους για τη μετέπειτα εξέλιξη τους, δήμαρχοι, σύμβουλοι, παρατρεχάμενοι, γλείφτες, φτύστες, απατεώνες, τραμπαρίφες, κίναιδοι, λεσβίες, τυχοδιώκτες, κομπλεξικούς κλπ κλπ που σήμερα σας κουνούν και το χέρι από πάνω και το παίζουν καθαροί... Ας κάνουν λίγο κράτει οι αποκαλύψεις θα βγαίνουν με φειδώ και μαρτυρικά... Κάποιοι σίγουρα θα χάσουν τον υπνο τους εφόσον σίγουρα θα βγουν και έγγραφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΑ Κ ΗΡΕΜΑ.
      ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕ Κ ΠΗΓΕ Κ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟ?
      ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΠΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΤΟ ΕΘΑΨΕ Ο ΤΣΑΝΤΙΚΑΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΕΙ.
      ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΘΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Κ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ Η ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΩΞΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.....
      ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ Κ ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ Κ ΔΙΩΞΕΙΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
      Κ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΜΗΝΥΤΗΣ.
      Ο ΥΠΝΟΣ Κ ΞΥΠΝΙΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ Κ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΨΗΤΟΥΣ.
      ΤΟ 2019 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

      ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

      Διαγραφή
    2. Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΚΑΓΚΟΥΡΟ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ; ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ; ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ; ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ.
      ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΞΑΘΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΠΩΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΡΤΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ
      ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ (ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝΜ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΝΕΜΙΣΟΥΝ. Ο Χ. ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΓΕ ΔΙΧΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ.

      Διαγραφή
  8. Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥ!!!!!!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΡΗΣ ΩΣ Δ. Σ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝΕ ΑΥΤΌ ΤΟΥ ΔΊΝΕΙ ΧΙΛΙΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΠΌΝΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ!!!!ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΘΑ "ΦΤΟΥΡΙΣΕΙ"!!!!!
    ΜΑΚΆΡΙ ΚΆΠΟΙΑ ΜΈΡΑ ΝΑ ΕΊΧΑΜΕ ΈΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ! ! ! ! ! ΑΛΛΆ ΕΠΕΙΔΉ ΟΠΩΣ ΈΧΩ ΞΑΝΑΠΕΊ ΟΥΔΗΣ ΠΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΤΟΥ! ΆΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ!!!!
    ΤΟ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ!!!!!
    ΓΕΙΆ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουδείς δύναται να αποφύγει την ώρα της Κρίσεως, Σημασία έχει
      η ετυμηγορία.
      Στην συγκεκριμένη περίπτωση της κας η ετυμηγορία θα: ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ με στόχο τον προσπορισμό προσωπικών, οικονομικών και άλλων οφελών.
      Το άγνωστο είναι η ποινή.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ ....ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΤΟΎΝΤΑΣ!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ...
    Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΟΜΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ .....
    ΚΑΛΑΑΑ Η ΑΝΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΑΝΝΑ ΔΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10 ΘΕΛΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
    Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΟΜΠΙΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΒΑΡΙΣΗΣ Η ΣΚΥΛΟ.
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ.
    ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΙ ΜΛΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΣΤΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΣΕ ΠΙΣΤΈΨΑΜΕ.... ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΦΙΝΙ... ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ... ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΣΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΓΚΤΟΝ... ΓΚΕΓΚΕ ΗΡΕΜΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΤΗΣ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑΣ?
      Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΠΟΡΑ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ.

      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΕΩΝΑ Κ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΙ ΜΙΚΡΟ Κ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ? ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
      Ο ΚΑΘΕ ΑΠΑΥΕΩΝΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ 2-3000 ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ? ΑΠΟ ΥΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ Κ ΕΦΤΑΣΕ Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.

      ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 100ΕΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Κ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ 150ΕΥΡΩ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΘΑ ΒΡΩ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΛΥΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?
      ΜΟΝΟ Η ΜΑΦΙΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
      ΣΟΥ ΔΩΣΕ 100ΕΥΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙΣ? ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΕΙΛΟΥΜΕ Η ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ

      Διαγραφή
    2. παντωσ ενα πραμα σου λεω που λεει κι ο λαοσ
      η γρια κοττα εχει το ζουμι..
      τωρα ανωνυμε μεταξυ μας..
      για να γινεις ακομη και σκουπηδιαρης σ αυτο τουτο τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΌ μπουρδελοδημο των ξεΜ(π)ΑΡΚΩΝ πρεπεις να παρεις πρωτα τα διαπιστευτηρια της 'καβουρο-χελωνας' οπως την αποκαλουν τα πρωτοπαληκαρα της οι άλλες σιτεμενες κυριες..
      Γι αυτό μη με κολαζετε για αλλες αποκαλυψεις εν κρυπτο. στη πιατσα της εχει συνθηματικο σσσσσσσσ! 'καβουροχελωνα' για να μαθαίνεις και κατι..

      Διαγραφή
    3. Με οποιο δάσκαλο ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ θα μάθεις.
      ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΕΣ ΣΙΤΕΜΈΝΕς- ΤΕΛΙΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΓΥΡΩ ΤΗΣ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗς ΚΟΝΟΜΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΘΩΚΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ
      ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ.
      ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Ι ΜΗΤΣΟ- ξεΜ(π)ΑΡΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙΑΣΜΕΝΗ ΧΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΩΡΟΔΩΚΙΕΣ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΖΟΜΟΒΟΡΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΤΩΡΑ Η ΜΟΡΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ @ΟΥΤΣΑ.. ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
      ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΚΕΙΣ ΑΛΛΟ
      ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

      Διαγραφή
    4. ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΜΝΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΜΟΛΙΣ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΗ ΤΟ ΚΑΥΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΘΑ ΒΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.
      ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ Η ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙ@ ΝΑ ΠΑΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΣΤΕΓΝΑ ΝΟΜΙΖΕ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΟΜΗΡΟ
      ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΕΡΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΗ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΨΟΦΗΣΗ
      ΕΓΩ ΤΟ ΓΛΕΝΤΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΑΦΙΑΣΜΙΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ

      Διαγραφή
  11. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΣΩΘΟΥΝ.
    Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσοχή προσοχή Δαγκώνει! Εγγύς ο χρόνος! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι δαγκώνει και μάλιστα πολύ άσχημα, το έδειξε στις σπείρες με την μήνυση που έκανε και για τα οικόπεδα του σχολείου.
    Αν τα υποτιμούμε όλα και αφήσουμε την κομορα να αποφασίζει πως θα ζήσουμε. καλα να πάθουμε.
    Αυτός ο Χ.Μαρλαντης δεν είναι και τίποτα σπουδαίο μεσα στον δήμο, ένας απλός ΔΣ της τριτης παράταξης, με τρεις ΔΣ. αλλα όπως λέει έκανε και κάνει όσα μπορεί από αυτήν θεση.
    Κανένας ποτε δεν έκανε τόσο δυναμική αντιπολίτευση , ποτε μέχρι τώρα, αυτός το έφτασε στο τελευταίο επίπεδο μοιράζοντας μηνύσεις, σε ότι βλέπει στραβό.
    μέχρι να φύγει θα τους έχει στείλει όλους στο σκαμνί και ίσως για αυτό το κάνει έτσι καθαρά και εύκολα γιατί δεν τονσερνει τον προσωπικό συμφέρον από τυν μυτη να γινει Δήμαρχος.
    Το είχε δηλώσει από την αρχή, ή θα γίνεται νόμιμοι, ή θα σας τρελάνω. Το είπε και το έκανε.
    Μαρλαντη Μπράβο τουλάχιστον κράτησες την υπόσχεση που έδωσες στους ψηφορους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΚΟΜΟΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΕΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΓΕΝΗ ΤΟ ΞΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΗΣ
    ΗΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΞΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ. ΑΦΟΥ Ο ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΔΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΜΟΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΕΡΟΞΟΥΡΑ.
    Η ΟΜΟ ΑΝ ΒΑΛΗΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΩΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μ(ου)ρλάντ(ρ)α Μαρλαντή η caburo χελώνα είναι μούμια, κάτι τέτοιους σαν εσένα τύπους τους κάνει μοσχοσάπουνα για ευαίσθητες περιοχές. Αν συμβιβαστείς όμως μαζί της μπορεί να παίξεις και για δήμαρχος. Πρόσεχε τις επόμενες κινήσεις σου μη σπάσεις τα μουτρα σου. Για να ξέρεις σε ποιον πας να βγεις με κόκκινο. Οι μυνήσεις θα πέσουν βροχή και οποιος αντέξει �� .
    υ.γ. δεν ήξερες δε ρώταγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ.
      ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΑΡΙΣΗ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ.
      ΑΛΛΑ Η ΚΑΜΠΟΥΡΟ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΕΡΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΕΘΑΝΕ
      ΔΡΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΗ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΗ.
      ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΗΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ?
      ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
      ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΚΗΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΤΕ?
      ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΙΣΗ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΝΗ ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.
      ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΛΙΟΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ.

      Διαγραφή
  16. Κε Μαραλντη νομίζω με αυτήν την επιθετική πράξη να κάνετε μήνυση στην Καμόρα του Δήμου, εξαφάνισες όλο το υποτιθέμενο πολιτικό προσωπικό.
    Όλοι όσοι ήτανε γνωστοί πολιτευόμενοι έχουν σχέσεις και παρανομίες με την Ομοσπονδία.
    Πολύ πιθανόν να είστε η μοναδική μας επιλογή για Δήμαρχος, αφού όλοι οι γνωστοί υποψήφιοι και ανθυποψηφιοι για Δήμαρχος, είναι μπλεγμένοι στην βρομερή ιστορία Ομοσπονδία και ΚαβουροΧελωνας όπως λένε οι γνώστες.
    Ο Δ.Μάρκου με το ΚΕΛ αυτοκτόνησε πολιτικά και όλη η συμμορία μαζι του. Τώρα τον χώνει η ΚαβουροΧελωνα στην υπόθεση απιστία τελειωσε για πάντα.
    Χ.Μάρκου, Πουλακης και οι λοιποί το ίδιο.
    Η Ραφτόπουλου? θα την ξεπουπουλιάσουν γιατί ήταν η Πρόεδρος που έκανε την απατη Αναβίωσης της Ομοσπονδίας μαζι με την ΚαβουροΧελωνα.
    Δεν άφησες κανέναν αλώβητο, όλοι τρέχουν συζητούν πανικόβλητοι πως θα γλιτώσουν από εσένα.
    Θα σε κάνει Δήμαρχο ο λαός θες δεν θες, βαρεθήκαμε τους ψεύτες απατεώνες.
    Παρ το απόφαση σήκωσε μανίκια είσαι
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΞΕ, ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ ΕΤΑΙΡΟ ΓΕΡΟΧΟΥΦΤΑΛΟ Ο Α΄ΑΝΤΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΕΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΨΑΞΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΨΑΡΙΛΑ ΤΟΠΟΣ

      Διαγραφή
    2. Καλά δε μας λες και κάτι νέο.
      Από Μαλάκυνση εγκεφάλου πάσχουν όλοι εκεί μέσα στο κλουβί. Άμα θες να αυτοκτονήσεις μπες και συ μεσ' στο κλουβί. Η Αναβίωση του Ανώτατου Σοβιέτ..>>>>
      Η συντονίστρια τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί. Όποιος μπερδεύεται στα πόδια της τον ξηλώνει με συνοπτικές διαδικασίες. Γύρνα πίσω υπάρχουν μεμπτά παραδείγματα αλαζονείας. Γι αυτά γνωρίζει ο μηνυτής ή τρέχει ξυπόλυτος στα αγκάθια και θα του φύγει το scalp στο τέλος. Αν δεν έχει δέσει καλά το γάιδαρο του θα τη πληρώσει μαύρο χαβιάρι.
      Εδώ είσαι και δω είμαι

      Διαγραφή
  17. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΑΓΚΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΘΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
    ΜΑΓΚΩΣΕ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ Η ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΩΡΑ.
    ΟΥΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕ Η ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΩΣ ΑΝΑΒΙΩΣΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ ΒΛΠΕΙ 500 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

    ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΥΡΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΤΟΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ?
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΛΚΙΣ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΤ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Μαρλαντάρας πάλι καλά που τους πήρε χαμπάρι έστω αργά και κλώτσησε από την σφηκοφωλιά του Τοκογλύφτη ξεκούτη και της κοκκινοφουσκίτσας γεροντοκόρης του πριν τον τρυπίσουν με τα δηλητηριασμένα τους κεντριά με τη βασίλησσα καββουριάρα χελώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑΝΕ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ 20ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΦΙΛΙΚΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΟΣΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΤΙΠΙΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΗ ΣΟΥΒΛΑ ΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟ ΟΜΟΣ ΤΙ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΗΣ ΚΑΝΗ ΚΑΚΟ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ Η ΚΑΒΟΡΟΧΕΛΩΝΑ ΝΑ ΠΑΟ ΜΑΡΤΗΡΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΟ ΠΑΗ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟ ΝΑ ΠΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑ 48 ΩΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΗΣ Κ ΑΠΑΤΗΣ.

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ Σ/Κ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΠΑΝΙΟ ΖΩΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου