Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΝΔ: Ο Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με τη FYROM

Απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού «Θράσος να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες
θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», αναφέρεται στο κείμενο Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά το διάγγελμά του μετά τις συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων, στο Μέγαρο Μαξίμου, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.





Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει «θράσος» τις δηλώσεις περί ακροδεξιών πιέσεων που καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και δηλώνει ότι «το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM».
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις  μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις.

Σήμερα είχε μάλιστα το θράσος να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την σημερινή του παρέμβαση ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του.

Υ.Γ. Κατά τα λοιπά, ακόμη, αναμένουμε το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το αν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η Κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου