Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Έδωσαν τη Ferrari του σε άλλον

Ferrari-458-Italia-boi-640
Το βλέπουμε στις ταινίες να συμβαίνει και γελάμε. Ο ιδιοκτήτης μιας Ferrari 458 Italia δεν το βρήκε και τόσο αστείο όμως, καθώς είδε το αυτοκίνητό του να φεύγει από το parking του
ξενοδοχείου που το είχε αφήσει, με τον υπεύθυνο να έχει δώσει το κλειδί σε έναν νεαρό που ήθελε να… εντυπωσιάσει μια γυναίκα.




Ευτυχώς, η βόλτα εντυπωσιασμού δεν κράτησε πολύ, μια και η αστυνομία σταμάτησε πολύ σύντομα τον νεαρό που με θράσος ζήτησε το κλειδί από τον υπεύθυνο του parking στο ξενοδοχείο Marriot International της Αγίας Πετρούπολης στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Ferrari-458-Italia-boi-530
Εκείνος του το έδωσε, χωρίς να «το ψάξει» και πολύ. Από τα στοιχεία που έχει η αστυνομία στη διάθεσή της, προκύπτει πως ο νεαρός που έκανε αυτή την τολμηρή κίνηση, είχε ως στόχο να εντυπωσιάσει τη συνοδό του. Της είπε πως το αυτοκίνητο είναι δικό του και προσφέρθηκε να την πάει βόλτα. Όλα τα παραπάνω έληξαν άδοξα και πολύ σύντομα, με την παρέμβαση της αστυνομίας. Μετά το σχετικό έλεγχο, αποδείχτηκε πως το νεαρό ζεύγος ήταν υπό την επήρεια ουσιών, με τον ιδιοκτήτη να στρέφεται δικαστικά εναντίον του ξενοδοχείου για την αμέλεια στον έλεγχο των στοιχείων, πριν δώσει το κλειδί της κατακίτρινης Ferrari 458 Italia σε κάποιον που –προφανώς- δεν είχε καμιά δουλειά να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της.
Ferrari-458-Italia-boi-640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου