Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

"Καλοκαιρινό Παζάρι Αρτέμιδας"... μπάνιο, καφές και shopping therapy

"Καλοκαιρινό Παζάρι Αρτέμιδας"... μπάνιο, καφές και shopping therapy (VIDEO)
Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου, ενώ τα επίσημα εγκαίνια και το παραδοσιακό κέρασμα, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 στις 20:30.
Το μεγάλο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαιθρίων Αγορών Κρατών Μελών της Ε.Ε, στην Αρτέμιδα, όπως και πέρσι, θα φιλοξενηθεί στον παραλιακό δρόμο, πίσω από το γήπεδο της Αρτέμιδος.




Αυτή τη χρονιά και έπειτα από την περσινή του επιτυχία, θα έχει ακόμη περισσότερα "περίπτερα".

Η Ομοσπονδία των Σωματείων Επαγγελματιών Εμπόρων, που διοργανώνει το παζάρι, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ, έχει  προγραμματίσει πολλές δωρεάν δράσεις για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι εκπτώσεις σε πολλά απο τα πωλούμενα είδη θα ανέρχονται μέχρι και 70% επι της αρχικής τιμής.

Στο μεγάλο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν σε πραγματικά χαμηλές τιμές: είδη ένδυσης – υπόδησης, μπιζού, κοσμήματα, ασημικά, είδη σπιτιού, εργαλεία και εργαλειομηχανήματα, gadjets, είδη δώρων, βιβλία, παιχνίδια, γλυκίσματα – σνακ και πολλά άλλα είδη.
Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ , μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία στο τηλ. επικοιν. 69777228243

www.rpn.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ ΕΦΥΓΕ Κ ΠΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΦΕΡΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ Κ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ Κ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΕΤΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου