Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δ.Μάρκου - "Όνειρο ζω και δεν μπορείτε να με ξυπνήσετε"

Δ.Μάρκου - "Όνειρο ζω και δεν μπορείτε να με ξυπνήσετε"
Την επόμενη Κυριακή θα είμαστε θεατές στο ίδιο έργο με το ίδιο ανούσιο σκηνικό! Ξανά εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι στο ακέραιο!




Και στην σημερινή εκλογική διαδικασία απέδειξε πόσο ανίκανος είναι ακόμη και στο πιο απλό πράγμα και σε ένα θέμα ρουτίνας.
Το μόνο που χρειαζότανε  ήταν να "ακούσει" τον σφυγμό του συνδυασμού του και να προτείνει Πρόεδρο κοινής αποδοχής. Το ότι απέτυχε σε αυτό αποδεικνύει ότι αγνοεί την σκληρή πραγματικότητα στον συνδυασμό του στον οποίον, τελικά, δεν είναι αρχηγός.
Αλλά η αλαζονεία του δεν του επιτρέπει να διακρίνει ούτε αυτό το απλό!
Αφού δεν μπορεί να "ακούσει" τι ζητάνε 22 άτομα είναι αδύνατον να μπορεί να σκεφτεί τους Δημότες!
Έτσι με μεγάλη ευκολία επέβαλε 2 ΚΕΛ, ξεπούλησε το γήπεδο των Σπάτων και άφησε να ρημάζει το ΚΗΦΗ.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ - Ο Κυρίαρχος ρυθμιστής των εξελίξεων
Το πολιτικό ένστικτο του Ιωάννη Τούντα έχει αφήσει τους πάντες άφωνους!
Δυστυχώς για τον Δημήτρη Μάρκου ο Ιωάννης Τούντας απέδειξε ότι τελικά αυτός ο Δήμος δεν έχει Δήμαρχο!
Ο Ιωάννης Τούντας, έμπειρο πολιτικό άτομο, βλέποντας το χάος και την ανυπαρξία ηγετικής μορφής, άρπαξε την ευκαιρία και εκμηδένισε οποιαδήποτε αυταπάτη έχει ο Δημήτρης Μάρκου και ο σκληρός πυρήνας της "αυλής" του.

Δ.Μάρκου αποδείχθηκες ένας απλός Συμβασιούχος μέχρι να λήξει η σύμβασή σου που αντί να είσαι στον ΟΑΕΔ κατόρθωσες με ψέματα να πάρεις την καλύτερη θέση με τον καλύτερο μισθό.

Ήρθε η ώρα να βγάλεις τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και να αρχίσεις να ζεις την πραγματικότητα. Ακόμη και τα παιδιά ξέρουν πότε τελειώνει το παιχνίδι. Εσύ;

Εγώ σε διάβασα από την πρώτη στιγμή που έγινες Δημοτικός Σύμβουλος και όλα τα άρθρα μου που είναι αφιερωμένα σε εσένα δεν μπορούν να περιγράψουν πλήρως την ανικανότητά σου.
Σκέφτομαι να σταματήσω πλέον να γράφω γιατί ακόμη και η Ελληνική γλώσσα δεν έχει λέξεις που να σε περιγράφουν.

Ίσως πρέπει να καταφύγω σε κινούμενα σχέδια!!!
Δ.Μάρκου - "Όνειρο ζω και δεν μπορείτε να με ξυπνήσετε"

40 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ''ΤΡΩΕΙ'' ΚΑΙ ΕΝΑΝ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ''ΠΑΝΗΓΥΡΙ''ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ
    ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΩΔΙΕΣ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σε όλα τα θέματα που έφερε και ψηφιστικαν υπήρχε μυστική ψηφοφορία κανένα θέμα δεν θα περναγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ Κ MODUS OPERATI.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Κ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Κ ΚΕΛ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Κάτσε αυτό που λες παίρνει σβάρνα κ την υποτιθέμενη αντιπολίτευση,που ψηφίζει ΠΑΡΩΝ κ όχι ξεκάθαρο ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    3. Αστεια αστεια μονο ο Μαρλαντης εχει δωσει τα περισσοτερα ΟΧΙ ξεκαθαρα.
      τον εχει στειλει κ στον εισαγγελεα κ γενικα το παλευει ξεκαθαρα

      Διαγραφή
  3. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που τα εξηγεί όλα είναι ο βλάκας που θέλει να τον λένε δήμαρχο,το Πάσχα είχε πάρει ένα αρνάκι για να σφάξει,αλλά το αρνάκι τον δάγκωσε και έφυγε,το έψαχνε στην Λ.Μαραθωνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έχετε ξεφτιλίσει λίγο αν είναι τόσο βλάκας θα το αποφασίσουν του χρόνου οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης, υπομονή έναν χρόνο ακόμα εδώ ανεχόμαστε άλλα πολύ χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ,ΟΣΟ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ. ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΑ Κ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΑΘΩΑ ΣΧΟΛΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Παίρνει πολλά like στο facebook όμως και θετικά σχόλια και δεν έχει ακουστεί τίποτα εναντίον του απο κανάλια και εφημερίδες, το τι λένε ανώνυμοι δεν μπορείς να το εμπιστευτείς στα σοβαρά.

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΤΑ ΣΤΟ fb ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Κ Η ΚΑΘΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ΒΑΖΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ like ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ.ΞΥΠΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ?
      ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ Η ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ?
      ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΑΔΑ,Η ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ.

      Διαγραφή
    4. Μα ούτε κάποιο κανάλι κάποιο μικρό έστω δεν λέω τα μεγάλα τα πουλημένα να μην πει κάτι? Την Αρτέμιδα την γνωρίζει όλος ο κόσμος δεν μπορεί να έχει ληστή δήμαρχο και να μην κάνει καμιά αναφορά κανένας, λίγο ακατανόητο φαίνεται.
      Το fb άστο όπως το πάρεις είναι.

      Διαγραφή
    5. ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,Κ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ Κ ΜΕ ΑΠΕΧΘΕΙΑ.ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΙΣΟΒΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ? ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 20 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 230 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ?
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Κ ΕΚΤΙΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ,ΠΩΣ Κ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΑΚΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΑ.Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ Κ Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΑΦΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ ΠΗΡΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΤΙΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ.

      Διαγραφή
  5. εδω στο γηπεδο αυτο γιατι δεν ερχετε κνενασ να βαλει λαικ,γιατι αμεσως θα πεσει κραξιμο με αποδειξις οτη ο απατωνας εινε ψευτηςκ εμενανε αν μου εδινε μιστο απο τα κλεμενα κ εγω λαικ θα εβαζα κ θα βαραγα παλαμακια.λενε οτι εχι αρπαξι 30 εκτ.ευρα στα 3χρονια εγο λεο 3εκτ ευρα λιγα ειναι Θεοδοσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΏ Κ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΤΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ΟΡΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΑΛΑΙΝΑ ΣΤΟ Δ.Σ.
    ΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΓΔΑΡΣΙΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
    ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ,ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ,ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΝΙΞΟΥΝ Κ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ Κ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΑΛΟΖΟΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ.Ο ΑΚΙΣ,Ο ΓΙΑΝΝΟΣ,Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΛΑΔΩΜΑ ΟΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ Κ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Κ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Λ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ Κ ΟΙ ΑΛΑΔΩΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΜΗΝ ΚΟΜΠΑΖΕΙΣ Κ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΆΡΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΈΝΑ, ΖΕΙ ΜΈΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΌΝΕΙΡΟ. .ΣΕ ΜΙΑ ΠΆΡΑ ΖΑΛΗ ΘΑ ΈΛΕΓΑ! !ΆΚΟΥΣΑ, ΠΛΗΤΟΦΟΡΙΘΙΚΑ,ΌΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΠΡΌΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΑΣ,ΜΑΣ..ΠΕΡΊ ΠΙΘΑΝΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ? ?ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΑΝ ΌΤΑΝ "ΈΦΤΙΑΧΝΕ "ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΤΟΥ ΕΊΧΕ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΡΤΙΖΕ ΑΠΌ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΑΛΛΆ ΑΝ ΑΥΤΌ ΕΊΧΕ,ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ . ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΠΡΩΣ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΟΥ ΠΛΑΝΗΘΙΚΈ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΕΙΚΤΡΑ ΚΡΊΜΑ "ΦΊΛΕ "ΜΆΡΚΟΥ. .ΑΝ ΑΝ ΛΕΩ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΊΣ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ. ..ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΕΊ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ. ..ΆΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΏΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ -ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ ΜΑΣ!!!!ΕΔΏ ΛΟΙΠΌΝ ΕΊΜΑΙ ΙΔΟΎ Η ΡΌΔΟΣ ΙΔΟΎ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ! !!!!ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΊΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΠΕΤΗ Η ΠΡΟΧΗΡΟ ΓΙΑ ΤΙ ΤΗΝ "ΑΥΛΉ "ΣΟΥ ΤΗΝ ΞΈΡΩ.ΤΗΝ ΓΕΥΤΙΚΑ ΆΛΛΩΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ. ..ΠΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ. ..ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Γιαννη μπλεξαμε με Π@@τ@να Βρομοπ@@στα,αλα τελειωσε οριστικα απο παντου,τον εχουμε φορτωσει μηνησεις και αγωγες 330 μεχρι τωρα.γ@αμηστον τον π@@στη ηρθε και φυγει για παντα ακομα και απο το Πικερμι ο ντιντις

      Διαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΠΑΡΕΑ'ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ Δ.ΜΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.
    ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ 'ΠΑΡΕΑ' ΘΕΙΟΥ-ΑΝΙΨΙΟΥ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΜΗΤΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΑΧ ΟΠΩΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΔΟΥΡΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ
    Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΑΚΑΣ,ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΓΝΩΣΗ.
    Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΨΕΥΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΡΚΟΥ,ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΦΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Π.Δ.Σ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ Γ.Π.Σ
    ΑΝΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΟΙ Δ.Σ.


    ``. Αν δεν επιτευχθεί εκλογή για οποιονδήποτε λόγο ή η συνεδρίαση ματαιωθεί, επειδή δεν σχηματίστηκε απαρτία, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την επόμενη Κυριακή και εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις των παραγράφων 1 και 2. Αν και στη δεύτερη συνεδρίαση δεν επιτευχθεί εκλογή ή η συνεδρίαση ματαιωθεί, επειδή δεν σχηματίστηκε απαρτία, θεωρείται ότι εκλέγονται, ανάλογα με την περίπτωση, πρόεδρος και γραμματέας, οι σύμβουλοι του επιτυχόντος συνδυασμού που έλαβαν κατά σειρά τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που τους ανακήρυξε, και αντιπρόεδρος ο σύμβουλος του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού της μειοψηφίας που έλαβε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με την ίδια δικαστική απόφαση.

    πηγή: anatakti.gr: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΛΠ ΟΡΓΑΝΩΝ http://anatakti.blogspot.com/2017/06/blog-post_417.html#ixzz4lBvIeQhG
    Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives
    Follow us: @anatakti on Twitter | anatakti on Facebook

    ΗΛΙΘΙΕ ΜΗΤΣΟΚΛΕΦΤΗ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΧΙ ΝΑ ΕΞΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημαρχάρα μην τσιμπάς αστούς να λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στις επόμενες εκλογές θα ξαναβγεί αεράτα. Δεν υπάρχει αντίπαλος παίζει μόνος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΕΡΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ
    ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ
    ΦΑΣΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιζει μονος του στην αυλη του η με την αυλη του. Μαζι και κατι λυγουρια σαν και του λογου σου γλυοδει!!! Η πλακα ειναι οτι παλι αυτογγολ βαζει!!! Ειναι τοσο μαλακας που μονος του παιζει και παλι χανει!!!!Τυχαιο αλλωστε ειναι?Οτι απο 232 δημους σε ολη τη χωρα μονο ο δημος του δεν εχει ακομα προεδρο????? Και αυτο στο λεω μηπως και καταλαβεις εσυ το δεξι του αρχιδι!!!! Ποσο μαλακας ειναι!!!! Κντε μπραβο γλυοδει!!!!! Και που σε το βραδυ μη ξεχασεις να περασεις απο την αυλη του για το ξεροκοματο μποναμα σου!!! Μαλακα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημαρχάρα είσαι και ο πρώτος δεν υπάρχει άλλος προχώρα

      Διαγραφή
    2. ΟΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Όσοι βρίζετε τον δήμαρχο δεν μας λέτε κανένα όνομα πιο κατάλληλο για αυτή την θέση, έχετε κολλήσει μόνο οτι δεν μένει Λούτσα λες και είναι ο μοναδικός δήμαρχος που δεν μένει στην περιοχή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ Α Κ Α Τ Α Λ Η Λ Ο Σ
      ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

      Διαγραφή
    2. σταματα να παιρνεισ ουσιεσ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
      ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ
      ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ Δ.Σ. Κ Τ,Σ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ?
      ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
      Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΚΛΕΤΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ,ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ,ΠΙΘΑΝΕΣ Κ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΔΛΔ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

      Διαγραφή
  18. Ο πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας τιμήθηκε απο τον Δ.Μάρκου σε εκδήλωση, ο ίδιος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κύριο δήμαρχο μεγάλη τιμή για τους κατοίκους.
    Λεπτομέρειες στην σελίδα του δημάρχου στο facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ
      ΗΛΗΘΙΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΑΝ ΕΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ο ΜΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ,ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ.
      ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΗΓΕ ΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΥΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΝΑ ΚΟΛΑΚΕΨΕΙ ΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ?
      ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ.

      Διαγραφή
    3. ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΕ ΤΕΟΙΟ ΧΩΡΙΟ?
      ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΉΡΥΞΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ.
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑΣ

      Διαγραφή
    4. Μην δεις κάτι καλό για τον δήμαρχο αμέσως έτοιμος για επίθεση αλλά αφού είσαι ο ίδιος γιατί έγραψες τρια διαφορετικά μηνύματα το ένα πίσω απο το άλλο και δεν τα έγραφες όλα σε ένα μήνυμα?

      Διαγραφή
    5. O MHΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ Α.ΤΟΥΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟ,ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ Κ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ. ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ.
      Η ΦΩΚΙΑ Κ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Κ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝΟΗΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ Κ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ.
      ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Κ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ.ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ?

      Διαγραφή
    6. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ Η ΚΥΡΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ

      Διαγραφή
    7. ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΑΑ.....ΣΚΙΣΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΛΟΚ.....

      Διαγραφή
  19. Ο σουβλάκιας που είναι δίπλα του έχει πολύ πελατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου