Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ηλεία: Από πλανόδιοι πωλητές έγιναν κλέφτες και μετά ληστές!

Ηλεία: Από πλανόδιοι πωλητές έγιναν κλέφτες και μετά ληστές!
Οι δράστες ήταν ηλικίας περίπου 30 χρόνων
Ηταν αποφασισμένοι να φύγουν με γεμάτες τσέπες από το σπίτι μιας ηλικιωμένης - Οι κακοποιοί έφυγαν αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και βρήκαν τα 1.300 ευρώ που είχε
κρυμμένα η 80χρονη για ώρα ανάγκης
Ό,τι και να γινόταν, ήταν αποφασισμένοι να φύγουν με γεμάτες τσέπες από το σπίτι μιας ηλικιωμένης σε χωριό της Ηλείας οι δυο νεαροί Έλληνες που παρίσταναν τους πλανόδιους πωλητές. Όταν εκείνη δεν τους δέχθηκε, προσπάθησαν να κλέψουν τις οικονομίες της και μόλις τους πήρε είδηση τη λήστεψαν!

Οι δράστες ήταν ηλικίας περίπου 30 χρόνων, ένας ψηλός αδύνατος και ένας κοντός εύσωμος, που σταμάτησαν με ένα λευκό Ι.Χ. μάρκας Citroen Xsara έξω από το σπίτι της 80χρονης στην κοινότητα Πράσινο του Πύργου. Η γυναίκα βρισκόταν στην αυλή και οι άγνωστοι άρχισαν να τις δείχνουν κουβέρτες που δήθεν πωλούσαν, προτρέποντάς την να αγοράσει.

Η ηλικιωμένη κάτι υποψιάστηκε και προσπάθησε να τους διώξει, αλλά ένας από αυτούς πέταξε μια κουβέρτα από την ανοιχτή πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού και μετά έκανε να μπει μέσα, δήθεν για να την πάρει. Η 80χρονη έβαλε τις φωνές όταν τον είδε να μπαίνει, αλλά ο συνεργός του την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει αν δεν σταματήσει! Φοβισμένη εκείνη, δεν τόλμησε να αντιδράσει και οι κακοποιοί έφυγαν αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και βρήκαν τα 1.300 ευρώ που είχε κρυμμένα για ώρα ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου