Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκου

Πάτρα: Δάσκαλος πολεμικών τεχνών καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκου
Καταδικάστηκε και για παιδική πορνογραφία 
Παρά την ομολογία του 42χρονου ότι «δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του και το πάθος του», το δικαστήριο δεν μείωσε την ποινή των 12 ετών για κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε
βάρος της 14χρονης -τότε- κοπέλας. 
Την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί πρωτοδίκως, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πατρών σε έναν 42χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών που κατηγορούνταν για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος μιας ανήλικης εκπαιδευόμενης αλλά και για παιδική πορνογραφία, καθώς είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο γυμναστήριο και μαγνητοσκοπούσε τα ανυποψίαστα κορίτσια!

Παρά την ομολογία του 42χρονου ότι «δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του και το πάθος του», το δικαστήριο δεν μείωσε την ποινή των 12 ετών για κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης -τότε- κοπέλας και των πέντε ετών για πορνογραφία ανηλίκου καθώς κατέγραφε εν αγνοία της τις ερωτικές περιπτύξεις τους, αλλά και τα κορίτσια που γυμνάζονταν και στα έξι CD που κατασχέθηκαν βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες! Κατά συγχώνευση, του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, η 17χρονη -σήμερα- κοπέλα που εκπαιδευόταν στη σχολή του κατηγορουμένου, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα είχε υποστεί επί οκτώ μήνες. Μάλιστα, είχε κρατήσει κλειστό το στόμα της και μόνο μετά από τρία χρόνια αποκάλυψε στην μητέρα της τι είχε συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου