Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αντώνης Ρέμος: Το έκαψε στη γιορτή του σε ρεμπετάδικο στην Πλάκα

Αντώνης Ρέμος: Το έκαψε στη γιορτή του σε ρεμπετάδικο στην Πλάκα
Μαζί με καλούς φίλους, ανάμεσα τους, την Μαρινέλλα, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο γνωστός τραγουδιστής διασκέδασε για την ονομαστική του εορτή...
Το έκαψε στη γιορτή του, συγκεκριμένα τέσσερις μέρες μετά την ονομαστική του εορτή, την περασμένη Τετάρτη (21/1) ο Αντώνης Ρέμος, στο γνωστό ρεμπετάδικο «Το Περιβόλι Τ' Ουρανού στην Πλάκα».



Στο κάλεσμα του, τον τίμησαν οι καλοί του φίλοι όπως η Μαρινέλλα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Κουινέλης, ο Παντελής Παντελίδης και ο Κώστας Μπερτάκης όπου πήγαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Κώστας Καραφώτης και η Ήβη Αδάμου, στην γνωστή μουσική σκηνή. Σε διπλανή παρέα βρίσκονταν οι Σόφη Πασχάλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Νίνα Λοτσάρη και η γνωστή οπτικός Αλεξάνδρα Γκερέ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς όλοι τους έγιναν μια μεγάλη παρέα.

Όπως είναι φυσικό, κάποια στιγμή το μικρόφωνο πήρε στα χέρια του και ο Αντώνης Ρέμος, όπου μαζί με την Μαρινέλλα χάρισαν αξέχαστες ερμηνείες στους φίλους τους αλλά και στο κοινό. Ανάμεσα τους, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν και η μητέρα του Αντώνη, η κυρία Ελένη Πασχαλίδου.

Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Αντώνης Ρέμος στη μητέρα του



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου