Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«Δίνει 6 εκατ. για Σάντος ο Ολυμπιακός»

«Δίνει 6 εκατ. για Σάντος ο Ολυμπιακός»
Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν σε πρώτο πλάνο τον Νέτο, ωστόσο, οι Πορτογάλοι σπρώχνουν νέο όνομα στο τραπέζι. Σύμφωνα με την «ojogo» οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 6
εκατ. στην Μπράγκα για τον Σάντος!Νέο όνομα προστίθεται στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, έπειτα από πορτογαλικό δημοσίευμα. Η «ojogo» αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από εισήγηση του Βίτορ Περέιρα, κινούνται για την απόκτηση του Λεάντρο Σάντος της Μπράγκα και προσφέρουν το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.


«Ο Ολυμπιακός προσφέρει 6 εκατ. για τον Σάντος. Αυξάνεται η πίεση για τον Σάντος. Ένας λάτρης των ικανοτήτων του Βραζιλιάνου στόπερ, ο Βίτορ Περέιρα, περιμένει τον ελληνικό σύλλογο να συμφωνήσει με την Μπράγκα. Πάντως η αρχική πρόταση, δεν προκαλεί ενθουσιασμό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο 25χρονος στόπερ αγωνίζεται στην Μπράγκα από το 2012 μετρώντας 38 συμμετοχές και 4 γκολ. Πάντως, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως προτεραιότητα αποτελεί η περίπτωση του Νέτο από τη Ζενίτ, ενώ μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία πως η μεταγραφή θα κλείσει στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου