Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οι χρήστες του Nexus τρολάρουν όσους θέλουν το iPhone6: «Καλωσορίσατε στο 2012!»

Nexus 4 vs iPhone6.Με βιτριολικά σχόλια οι χρήστες του Android ειρωνεύονται το νέο «όπλο» της Apple - «Αν χρειαστείτε βοήθεια με τα καινούργια χαρακτηριστικά, ρωτήστε έναν χρήστη Android. Όλα αυτά τα έχουμε εδώ και χρόνια...».Η παρουσίαση του iPhone6 μπορεί να προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους φανατικούς της Apple που περίμεναν καιρό για να δουν τι καινούριο θα λάνσαρε η εταιρεία, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά: Αυτών που θεωρούν υπερτιμημένο το προϊόν του αμερικανικού κολοσσού και προτιμούν τις απεριόριστες επιλογές που τους προσφέρουν τα androids.

Άλλο που δεν ήθελαν λοιπόν μετά την παρουσίαση του Κουκ για το νέο κινητό, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, και συγκεκριμένα αυτοί που έχουν το Nexus 4 της LG, τα χαρακτηριστικά του νέου «όπλου» της Apple δεν είναι τίποτα παραπάνω από το δικό του ςκινητό που μάλιστα κυκλοφόρησε το 2012!

Για να πικάρουν μάλιστα το αντίπαλο δέος δεν δίστασαν να τους ειρωνευτούν με μια φωτογραφία που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο και δείχνοντας τα δύο κινητά με τα χαρακτηριστικά τους αναφέρει: «Αγαπητοί χρήστες του iPhone6: Καλωσορίσατε στο 2012! Χαρείτε τη "νέα" συσκευή!».

Δεν έχουν πάντως και άδικο σύμφωνα με αυτά που παραθέτουν και ίσως γι' αυτό η Apple θέλησε μαζί με το κινητό να λανσάρει το Apple Pay και το Apple Watch, ώστε να εστιάσουν τα μέσα σε αυτά και να περάσει το νέο iPhone στο «ντούκου».

Το τρολάρισμα όμως των πιστών του Nexus δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζοντας απευθυνόμενοι πάντα στους «εχθρούς» τονίζουν: «Το 2016 θα λατρέψετε: Την φόρτιση χωρίς καλώδια, το να είναι το κινητό αδιάβροχο, support για πολλαπλούς χρήστες, εφαρμογές σε οθόνη split και εικονικά κουμπιά!

Και για να τους... αποτελειώσουν αναφέρουν ειρωνικά: «Αν χρειαστείτε βοήθεια με τα καινούργια χαρακτηριστικά, ρωτήστε έναν χρήστη Android. Όλα αυτά τα έχουμε εδώ και χρόνια...».


5 σχόλια:

  1. Ειναι όμως θέμα φινέτσας και ικανότητας να προοδευτισμού προς το τέλειο. Μπογιά πινέλο και σκαρπελο χρησιμοποιούςαν πολλοί αλλά Μιχαηλ Άγγελος ήταν μόνο ένας. Είτε θελουμε είτε όχι, τα προϊόντα της Apple συνεχως αποδεικνύονται πολύ ανώτερα ποιοτικά και επιςης επανειλημμένα έχουν αποδειχθεί επαναστατικά. Κινητά τηλέφωνα πολλοί κατασκεύασαν, αλλά μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο iPhone η ιδέα του smartphone ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό. Τώρα το έχουν και οι παπούδες μας. Το ίδιο μόλις αρχίζει να συμβαίνει και με το ρολόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tωρα τι συγκρίνετε τα nexus που ειναι η κορυφη της τεχνολογίας με τα μπιχλιμπιδια της apple

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη ειναι η αληθεια το android ειναι πολυ πιο εξελιγμενο και συσκευες οπως nexus 4,5,lg g2, Lg g3,Samsung 3,4,5 ειναι καλυτερες ποιοτικα και οι δυνατοτητες τους ασυγκριτες με οποιοδηποτε iphone.Μην αναφερθω και στα Nokia η σε Xiaomi,Meizu,lenovo. Οποιος θελει iphone να ξερει οτι τα απλουστερα πραματα δεν γινονται οπως μεταδοση δεδομενων μεσω bluetooth η και απλη αντιγραφη επαφων στην καινοτομα nanosim.Αντι αυτου πρεπει ναχεις παραμασχαλα το laptop ωστε να φυλαγεις τις επαφες σου στο itunes μεσω συγχρονισμου. Οποιος δεν το κανει μετα απο ενα softwareupdate που ειναι συχνο στην apple αλλα δεν προσφερουν τιποτα παρα εντυπωσιασμο χανονται τα παντα.Υπαρχει βεβαια και το icloud που ειναι ενα τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. made in greece..Φιλέ αυτοι που αγοράζουν τα iPhone κατα 90% δεν ξέρουν την τυφλά τους απο τεχνολογία,καλα καλα δεν μπορούν να αντιγράψουν τις επαφές τους, οποτε αστο μην το ψαχνεις,απλα αγοράζουν iPhone γιατί ειναι ακριβό (κ το nexus ειναι αλλα η μπουμπου δεν το ξερει) κ θέλουν να δείξουν ότι έχουν να δώσουν 700-800 ευρω για κινητό,άσχετα αν παλι το 90% απ αυτους ειναι φουκαραδες που το αγοράζουν με πεντακοσιες δόσεις,και με πανακριβες συνδέσεις. (φτωχό αρνί παχιά ουρά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ.10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:22 μ.μ.

    Ολα ειναι μηχ/τα και το γιουγκο σε παει στην δουλεια σου,αλλα δεν ειναι μερσεντες.30 χρονια εχω τα παντα οταν κανενας δεν ειχε τηλ με οθονη αφης ειχα αλκατελ.ερικσον,κλπ,μετα πηγα μονο νοκια μεχρι το ν97,και μετα πηρα ΙΡΗΟΝΕ και τελειωσαν ΟΛΑ..Μετα ολα εγιναν μονο APPLE και απο τοτε 2007 ξεχασα τα προβληματα λογισμικου,σε ολα.Αλλαζω συσκευη μονο απο καταστροφη,η απωλεια.ΠΟΤΕ γιατι κατι επαθε το λειτουργικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου