Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Δημοτική Ριζοσπαστική Ανανέωση - Ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σπάτα


Στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Σπάτων «Χρήστος Μπέκας», με μεγάλη συμμετοχή πολιτών,
πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 31 Αυγούστου η ορκωμοσία του δημάρχου κ. Δημήτρη Μάρκου και των δημοτικών συμβούλων του δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.

Πολιτικό όρκο έδωσαν οι επικεφαλής της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης Λία Ντελάκη και της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Δάρδαλης και θρησκευτικό, παρουσία του μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαου οι άλλοι επικεφαλής και οι υπόλοιποι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Ακολούθησαν ολιγόλεπτοι χαιρετισμοί των εκπροσώπων των δημοτικών συνδυασμών, του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Πέτρου Φιλίππου και του πρώην νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λεωνίδα Κουρή.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Δ. Μάρκου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε έμμεσα στην προσφυγή ακύρωσης των εκλογών στο δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας, λέγοντας ότι «Καλό θα είναι κάποιοι να καταλάβουν ότι όση λάσπη κι αν έριξαν και εξακολουθούν να ρίχνουν δεν μας αγγίζει, ενώ κάποιοι άλλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι τακτικές τους είναι αναχρονιστικές και αποτελούν παρελθόν, γι αυτό είναι οριστικά στο περιθώριο».

Αισθητή την παρουσία τους στην τελετή, με χειροκροτήματα και επευφημίες στον εκλεγμένο δημοτικό τους σύμβουλο, προσπάθησαν να κάνουν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Οι εκλεγμένοι της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης (από αριστερά προς τα δεξιά): Μαρίνα Ασλάνη, τοπική σύμβουλος Σπάτων, Λία Ντελάκη δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης, Χρήστος Τσαντήλας δημοτικός σύμβουλος και Αγγελική Βασιλάκη τοπική σύμβουλος Αρτέμιδας.

Ο αντιπεριφερειάρχης (Αν. Αττικής) Πέτρος Φιλίππου με συμβούλους της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης

dhriza.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου