Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» - "ΟΧΙ σε τάσεις ρεβανσισμού εις βάρος συμπολιτών μας"

ΔΗΛΩΣΗ
Τις τελευταίες ημέρες, με μεγάλη θλίψη και ακόμη πιο μεγάλη ανησυχία, γίνομαι καθημερινά αποδέκτης, πλήθους καταγγελιών από Συλλόγους, Σωματεία και συμπολίτες
μας οι οποίοι μού αναφέρουν - καταγγέλλουν συμπεριφορές της νέας δημοτικής αρχής ζητώντας από εμέ πολιτική και νομική αρωγή.

Πλέον, έχω αναγκαστεί να τηρώ βιβλίο "Αναφορών" προκειμένου να καταγράφω τις επισημάνσεις που μού γίνονται, για τις οποίες βεβαίως και θα επιληφθώ προσωπικά, τόσον με την ιδιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, όσο και με αυτήν του νομικού.

Παρότι, ειλικρινά θα ευχόμουν οι αναφορές αυτές να μειώνονται, αντί να αυξάνονται, ωστόσο, επισημαίνω προς όλους τους δημότες του Δήμου Μαραθώνα ότι σε αυτήν την πόλη, στο βαθμό που μού αναλογεί, δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν, από οποιαδήποτε θέση και από οποιοδήποτε αξίωμα, να προσβάλει ή να καταστρατηγεί δικαιώματα και προσωπικότητες συνδημοτών μας.

Τόσον εγώ προσωπικά, όσο και η Παράταξη την οποία εκπροσωπώ, είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να φέρει την διχόνοια στην πόλη μας και να δημιουργήσει στρατόπεδα μάχης και χαρακώματα μεταξύ των κατοίκων της.

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της νέας δημοτικής αρχής να "πείσει" για τις καλές προθέσεις της.

Αντιλαμβάνομαι επίσης, την αγωνία των οπαδών της να "πείσουν" και αυτοί με την σειρά τους τους εαυτούς τους για την επιλογή τους.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν αντιλαμβάνομαι και δεν πρόκειται να δεχθώ ποτέ τάσεις ρεβανσισμού εις βάρος συμπολιτών μας, είτε αυτοί με ψήφισαν είτε όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου