Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΛΟΥΙΖΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΟΣ Κε ΨΗΝΑΚΗ!!!

Σε άτακτο φυγή ο κος Ψηνάκης στο σημερινό δημ.συμβούλιο

ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημ.συμβουλίου υιοθέτησε πλήρως την πρόταση του πρώην δήμαρχου κ Λουίζου, και το κλειστό γήπεδο του Μαραθώνα αποδίδεται πλέον από αύριο κιόλας στην νεολαία του Μαραθώνα και στο ΜΕΣΜΑ.
Αποκαλυπτικό το σημερινό δημ.συμβούλιο για τις αδυναμίες και την επικίνδυνη απειρία του δημάρχου και της σημερινής δημ.αρχής και όχι μόνο...
Την χείριστη εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του Ηλ. Ψηνάκη απέναντι σε κύρια δημ.σύμβουλο που ξεσήκωσε τεράστιες αντιδράσεις και υποχρεώθηκε να ζητήσει συγνώμη.
Ο κ. Λουίζος προέτρεψε τους δημότες να δίνουν το παρόν στα δημ.συμβούλια για να βγάζουν εύκολα τα δικά τους συμπεράσματα...
Ο πρώην δήμαρχος ζήτησε από τον πρόεδρο του δημ.συμβουλίου να αιτιολογήσει την παρουσία της αστυνομικής δύναμης ρωτώντας χαρακτηριστικά «η αστυνομία είναι εδώ για να προστατέψει τον κο Ψηνάκη από την τζιχάντ ή από τα μικρά παιδιά που είναι εδώ για να διαμαρτυρηθούν» επισημαίνοντας μάλιστα "ότι ο κος Ψηνάκης πρέπει να ζητήσει την άμεση αποχώρηση τους αλλά και συγνώμη για την ταλαιπωρία που τους προκαλεί με την αναίτια παρουσία τους
Μοναδικές στιγμές παρακμής με τα χειρότερα σχόλια για τον κ. Ψηνάκη και την ομάδα του.

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΛΟΥΙΖΟΣ

21 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ο Δήμαρχος αποχώρησε νωρίς αλλά ευτυχώς μαζί και η φρασεολογία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψέματα.Ήμασταν όλοι παρόντες.Η σοβαρότητα με την οποία φέρεται και αντιμετωπίζει τους νόμους Ο Κος Ψηνάκης,ενοχλεί και καταρρίπτει συμφέροντα.Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που κανείς δε μπορεί να δεχτεί προκειμένου ν'απαγκιστρωθούμε από το πολιτικό σύστημα των ιδίων συμφερόντων.Γελοιοποιήθηκαν πολλοί σήμερα αλλά σίγουρα ΟΧΙ ο Κος ΨΗΝΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ακριβως συμφεροντα κατερριψε ο κος Ψηνακης με το να κλεισει ενα κλειστο γυμναστηριο στους αθλητες και να το κανει αιθουσα συνεδριασεων ?

      Διαγραφή
  3. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ήμασταν πολλοί κάτοικοι εκεί και δυστυχώς η νέα δημοτική αρχή φάνηκε άσχετη και άπειρη για να διοίκησή και η φρασεολογία του Δημάρχου απαράδεκτη.Ειδικά σε κυρία δημοτική σύμβουλο που αναγκάστηκε μετά τα γιουχαρίσματα να ζητήσει χίλια συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΕΤΣΙ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΜΠΑΜΕ. ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ? ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ? ΣΑΜΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ θα ήθελα να με παραπέμψετε σε ρεπορτάζ δικό σας, αν έχετε κάνει, για του λόγου τω αληθές και να μπορώ να κρίνω ποιος έχει δίκιο,αν δηλ. το κτίριο έχει άδεια κατασκευής ή χρήσεως και καλώς ή κακώς απαγορεύεται προσωρινά να αθλούνται τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κτιριο αυτο ειναι κατα δεκαετίες το νεωτερο απο ολα τα κλειστα του Δημου , και εχει κατασκευαστει απο το ιδιο το ΥΠΕΧΩΔΕ ως κλειστο γυμναστηριο.

      Διαγραφή
  6. Ευτυχώς που υπάρχουν κάμερες στα Δημοτικά Συμβούλια και δεν μπορεί πλέον κανείς να διαδίδει χαρωπές αηδίες του κ.Λουίζου.Ο κ.Στεφανίδης είχε πάθει υπαρξιακό παραλήρημα και χτυπιόταν έτσι,ή πάσχει από κάποια σοβαρή ψυχική διαταραχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πάρτυ,τέλος.....το είπε ο Ψηνάκης παιδιά.....όχι ο Λουίζος.....δεν είχε δει το βίντεο ο Λουίζος πριν γράψει την κριτική του;.....Το πάρτυ τέλος ,κ.Λουίζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχως η νεα δημοτικη αρχη του Μαραθωνα χειριστεικε το ολο θεμα του γηπεδου με τον ποιο ερασιτεχνικο τροπο!οι εισηγησεις του Σομογλου ηταν για το δημοτικο!το γηπεδο που ανηκει στους νεους παραμενει κλειστο!παρακαλουμε να ανοιξει αμεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσο καιρό μας πεινάτε το αίμα κύριοι του λοιζου , τώρα τι θέλετε ;; Ξεβολευτήκατε ;; Που ειναι όλα τα ΕΣΠΑ τόσα χρόνια σε τι έργα πήγανε στο τίποτα η σε αυτα που κανατε προεκλογικά ;;; Φτιάχνατε ενα δρόμο και το διαφημίζατε και τσιράκια σας του καφενείου που τους καιρναγατε πριν τις εκλογές σας έλεγαν μπράβο πάντα έργα !!! Ποια τα ανύπαρκτα ;;; Τα σκουπίδια σας παρακαλαγαμε να τα μαζέψετε λάμπες παρακαλαγαμε να αλλάξετε !!! Ολοι εκεί μέσα ζούσατε μετά λεφτα μας και δεν προσφέρατε στον απλό πολίτη τίποτα όχι μονο εσείς κύριε Λοΐζο αλλα και ολοι οι αντιδήμαρχοι σας !!! Το πεζατε κάποιοι ευτυχος οι μαραθωνητες σας διώξανε !!! Ήσασταν ολοι μια παρέα που καταντήσατε την Μακρη και το Μαραθωνα σκατα !!!! Μονο για τα πανηγύρια ήσασταν !!! Τώρα δεν είστε αξιωματικοί αντιπολίτευση είστε για γέλια και το ευχαριστιαστε !!! Σιγά μην είστε και κόμμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελπίζουμε η δικαιοσύνη σύντομα να σας εξαφανηση όλους ... !!! Και να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Ωραίος ο πολιτικοσας λόγος εμπειρε Λοΐζο !!! Έμπειρε!! Αλλα ο κόσμος κατάλαβε !! Στη πολιτική σας ομιλία είχατε πει τι άλλο θέλετε στο Μαραθωνα ;;; Απαντώ ότι δεν κάνατε 18 χρόνια !!! Δεν εφαρμόσατε τίποτα στην περιοχή Μακρη /Μαραθωνα Δρόμοι έμειναν στενάκια και ο καθένας έκανε ότι του καπνίσει δεν υπήρχε απόφαση δημάρχου σε τίποτα υπήρχε μονο απόφαση απο οπισθοδρομικούς ανθρώπους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στα οικονομικά του δήμου να γινει έλεγχος δεν μπορεί μια οικογένεια να χρωστά στο δήμο 3.000.000 και η άλλη να εχει καταπατήσει το κοπιλατοδρομιο !!! Και κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό να εχει υπογράψει ξεπούλημα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά βρε Λοΐζο δεν είχες δει ότι η αδεια του κλειστού γυμναστηρίου είχε λήξει τόσα χρόνια ;;; Ευτυχος που δεν έγινε τίποτα θα πηγαίνατε μέσα ολοι !!! Όσο αφορά για το κοριτσάκι που λέει για τις άδειες μιλάγαμε .. Αηδίες λέει !! Αίθουσα συνεδριάσεων ειθελε να γινει .. Και τώρα το κοριτσάκι το ξανθό προσπαθεί να δικαιολογήσει τι ;; Άστο κοριτσάκι μου !!! Δηλαδή αφού ο χώρος ειναι ακατάλληλος πως θα γινόταν συνεδρίαση ;;; Τέλος παντον σοβαρευτείτε !!! Προσπαθείτε να κερδίσετε πολιτικά εσείς τις αντιπολίτευσης !!! Αλλα αφήστε το τώρα !! Αρε Λοΐζο ούτε αυτο δεν είδες !!! Ειναι σαν να οδηγείς χωρίς αδεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ομιλητές της αντιπολίτευσης επεσήμαναν ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει κατασκευαστεί από το τότε ΥΠΕΧΩΔΕ με όλες τις νόμιμες άδειες, και φέρει την υπογραφή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας. Ακόμη ότι η παράταση που δόθηκε από την Πολιτεία μέχρι τον Φλεβάρη του 2015 για τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών χώρων περιλαμβάνει και τους μη αδειοδοτημένους, ακόμη και τους αυθαίρετους, συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα για τον συγκεκριμένο χώρο.
    Επιπροσθέτως τέθηκε και θέμα νομιμότητας του χώρου για συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, ρωτώντας αν έχει χορηγηθεί άδεια για συναθροίσεις κοινού, χωρίς να υπάρξει απάντηση από την πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΝΟΙΑ......και μόνο ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ . Ευάγγελος Μέξης για κλειστό: Το γυμναστήριο κατασκευάσθηκε επι Δημαρχιας μου με το ΥΠΕΧΩΔΕ με όλες τις νόμιμες άδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευαγγελος σαν Καγκελος.Μοσχαροκεφαλη,με το διπλωμα αγορσμενο απο ανατολικα,σε εκανε Ο Ζαγαρης και Δημαρχο,και νομιζεις οτι εισαι υπαρκτο προσωπο,αφου δεν καταλαβαινεις ελληνικα,ασχολησου με τα παππουδια.Δεν αμφισβητησαμε ποτε το γυμναστηριο-παλαιστρα,αλλα το εαν ειναι ασφαλες για την τωρινη χρηση του αθλοπαιδιες,μπασκετ,κλπ.,μετα το ατυχημα στον Αλιμο,το κρατος αφαιρεσε ολες τις αδειες χρησεως που δεν εχουν πιστοποιηθει ειδικα για την χρηση που εχουν.Ρουμανικα εμαθες τουλαχιστον;

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον έχει άδεια γυμναστηρίου & παλαίστρας. Επιπροσθέτως η παράταση που δόθηκε από την Πολιτεία μέχρι τον Φλεβάρη του 2015 για τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών χώρων περιλαμβάνει και τους μη αδειοδοτημένους, ακόμη και τους αυθαίρετους, συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα για τον συγκεκριμένο χώρο να λειτουργεί.
      Ο νέος μας τυπικός Δήμαρχος/Μanager και η ομάδα του είναι νόμιμος ? ΟΧΙ . Δεν έχει νόμιμη άδεια για συναθροίσεις κοινού στον συγκεκριμένο χώρο που έκλεισε για να κάνει τα δημοτικά συμβούλια και τα show του.

      Διαγραφή
    3. Αυτη η εμπαθεια ηλιθιοτητας και ανοησιας,μας οδηγει καθε τοσο σε τραγικα ατυχηματα.Αλλο να μαζευτουν 100 ενηλικες ετοιμοι για παραχωμα,και αλλο να παιζουν το παρον και το μελλον του τοπου,νεα παιδια,που με ενα πηδημα βρισκονται απο την μια ακρη του γηπεδου στην αλλη.Μπορεις να λες και να καταλογιζεις οτι θελεις στο Ψηνακα,αλλα η ασφαλεια των παιδιων,ειναι πριν και πανω απο ολα,ανεξαρτητα απο καθε συμφερον,και πολιτικη σκοπιμοτητα.Μετα τρεχουμε και κλαιμε στις καμερες,και ψαχνουμε το κρατος.

      Διαγραφή
    4. Λυπάμαι που μιλάτε έτσι ,όποια διαφορά απόψεων και αν έχουμε.Σταματώ γιατί είστε δυστυχώς κοινωνικά αμόρφωτος.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου