Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα - Λειτουργία Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης και Καπανδριτίου

22/09/2014


Ερώτηση με βάση τον κανονισμό λειτουργίας άρθρο 4, άρθρο 10 παρ. 9,
Αρ. Πρωτ. 16852/6-4-2011 του Υπουργείου Εσωτερικών-Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής
Διακυβέρνησης, Γεν. Δ/νση Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Προς
κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνα
κ. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: Λειτουργία Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης και Καπανδριτίου
            Με ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας, τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και με την παρουσία του κ. Δημάρχου και φωτογράφησή του στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης στις αρχές του καλοκαιριού, παρουσιάστηκε ότι «λύθηκαν»!!! τα προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του.
            Η πραγματικότητα δυστυχώς για τους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα και των γύρω περιοχών εξακολουθεί να είναι εντελώς διαφορετική.
            Το μόνο που έγινε μέχρι στιγμής είναι η μετάταξη δυο ιατρών από το πρώην ΕΟΠΥΥ Ραφήνας, (οι οποίοι δεν εφημερεύουν), κάτι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει όταν θα κλείσει. Όπως επίσης και από τη στιγμή που θα έκλεινε οι συγκεκριμένοι ιατροί έτσι ή αλλιώς θα πήγαιναν στο Κ.Υ Νέας Μάκρης.
            Παρακαλούμε όπως στη συνεδρίαση της 22-9-2014 ενημερώσετε το Δημοτικό μας Συμβούλιο με ποιο τρόπο σκέφτεται η νέα δημοτική Αρχή να δραστηριοποιηθεί ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ για να λυθεί το πρόβλημα των Κέντρων Υγείας, τόσο της Νέας Μάκρης όσο και Καπανδριτίου.
            Με ποιο τρόπο επίσης θα αντιμετωπίσετε την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υποβάθμιση και το κλείσιμο, τόσο νοσοκομείων όσο και των Κέντρων Υγείας στην Ανατολική Αττική. 

Νίκος Στεφανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της
Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα

1 σχόλιο:

  1. Να γράφετε κάτω από την υπογραφή σας κ.Στεφανίδη,΄΄αυτός που προσπαθεί να σπάσει το πάτωμα του γυμναστηρίου Μαραθώνα΄΄ για να σας αναγνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου