Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

video.Η μυθική έπαυλη όπου παραθερίζει η οικογένεια του Donald Trump τα καλοκαίρια

Οι ντόπιοι ανησυχούσαν για την κοσμοσυρροή και το ενδεχόμενο να μολυνθούν τα νερά της
λίμνης Byram, η oποία παρέχει πόσιμο νερό σε κοντινές κοινότητεςO Donald Trump αγόρασε την πολυτελή έπαυλη Westchester, γνωστή ως Seven Springs, με σκοπό να τη μετατρέψει σε ένα χλιδάτο γήπεδο γκολφ. Δύο δεκαετίες μετά, το ακίνητο αποτελεί το ιδιωτικό ησυχαστήριο, που απομονώνεται τα καλοκαίρια η οικογένεια του Αμερικανού κροίσου.

Ο Trump αγόρασε την ιδιοκτησία έκτασης 230 στρεμμάτων, που επεκτείνεται σε τρεις πόλεις του Westchester, το 1996, έναντι 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Επί εννέα χρόνια προσπαθούσε να εξασφαλίσει την άδεια για την κατασκευή ενός παγκόσμιας κλάσης γηπέδου γκολφ με 18 τρύπες, συναντώντας τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων των γύρω πόλεων. Οι ντόπιοι ανησυχούσαν για την κοσμοσυρροή και το ενδεχόμενο να μολυνθούν τα νερά της λίμνης Byram, η oποία παρέχει πόσιμο νερό σε κοντινές κοινότητες.

Τελικώς, ο Trump αναγκάστηκε να παραιτηθεί του ονείρου για τη δημιουργία ενός γηπέδου γκολφ και να περιοριστεί- ύστερα από μακρόχρονη μάχη με τους κατοίκους και τους δήμους- στη διαίρεση του ακινήτου σε 14 κατοικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου