Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Τελετή έκπληξη ετοιμάζει το επιτελείο Ψινάκη για την παραλαβή του δήμου

Έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του ως δημάρχου Μαραθώνα, ο Ηλίας Ψινάκης σχεδιάζει
την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Δήμου.

Μάλιστα, οι επιτελείς του φιλοδοξούν η συγκεκριμένη ημέρα να έχει κάτι από... Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το Secret, η τελετή ορκωμοσίας αναμένεται να γίνει στο διάστημα ανάμεσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και το δεύτερο του Σεπτεμβρίου.

Η τελετή θα είναι άκρως εντυπωσιακή, ενώ θα μπορεί να παρευρεθεί όποιος το επιθυμεί, αφού θα είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Μάλιστα, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό γήπεδο, κοντά στην αφετηρία του ιστορικού μαραθώνιου δρόμου, για να σηματοδοτηθεί η «αφετηρία» της νέας εποχής για τον δήμο, με πολύ... τρέξιμο από τον τοπικό άρχοντα, αλλά και ιστορικές για τον τόπο ευκαιρίες ανάπτυξης.

Οι σύμβουλοι του Ηλία Ψινάκη του προτείνουν να διανθίσει την τυπική τελετή με βίντεο και συνδέσεις με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (όπως ο Γιάννης Μπουτάρης), των γραμμάτων και των τεχνών (ανάμεσα τους ο Μάνος Ελευθερίου) και του αθλητισμού (με πολλούς Έλληνες και ξένους πρωταθλητές από διάφορα αθλήματα), αλλά και με προσωπικότητες με διεθνή λάμψη και κύρος από όλους τους χώρους.

Οι στενοί συνεργάτες του Ηλία Ψινάκη συντάσσουν τη λίστα των καλλιτεχνών που έτσι κι αλλιώς θα ήθελαν να «συνοδεύσουν» το νέο δήμαρχο Μαραθώνα σε αυτή τη νέα, μεγάλη του στιγμή. Είναι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν συνεργαστεί μαζί του με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και βρίσκονται δίπλα του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο νέος δήμαρχος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα καλέσει στην τελετή και τον Σάκη Ρουβά μαζί με την οικογένεια του, καθώς ο ποπ σταρ όχι μόνο ζει στην περιοχή, αλλά είναι και δημότης της.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/

3 σχόλια:

  1. ΔΩΣΕ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΤΟ.
    Να παιξει τον ΑΡΤΑΞΕΡΞΗ ο ιδιος ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ.Τωρα θα δυσκολευτει λιγο για τους αλλους ρολους αλλα εδω ειναι Ο ΣΑΚΗΣ που επαιξε τον Διονυσο ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ οποτε να ετοιμη η μαχη του Μαραθωνος.Ο ΛΟΙΖΟΣ ΤΟΝ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ .....ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 9:37 μ.μ.

    1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ κληρωνει το λαχειο του Ψινακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρίστος αριστοκρατης μαγκας29 Ιουλίου 2014 στις 10:25 μ.μ.

    ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ 9 37 ΒΡΕ ΣΥ ΨΙΝΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Η ΨΙΨΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ?Δεν γουσταρω βρε ετσι σου ειπε καΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΛΑΛΗΞΕΣ και πανω στην απογοητευση σου βρηκες εμενα ? ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΑΛΛΟΝ ΒΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου