Το δημιούργησε ένας επιστήμονας από την ΙσπανίαΌσο κι αν ακούγεται απίστευτο, υπάρχει παγωτό που όταν το γλείφεις, αλλάζει χρώμα.Πρόκειται για το παγωτό "Χαμαιλέων" το οποίο έρχεται να ταράξει τα νερά της παγωτοβιομηχανίας ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους καταναλωτές.
Ο δημιουργός του, ένας 37χρονος φυσικός από την Ισπανία, ισχυρίζεται ότι οι καταναλωτές μόλις αρχίσουν να γλείφουν το παγωτό, αυτό αλλάζει χρώμα και από ένα φωτεινό μπλε χρώμα, αποκτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μοβ απόχρωση.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", ο 37χρονος φυσικός, Μάνουελ Λινάρες από τη Μπαρτσελόνα δημιούργησε το παγωτό "Χαμαιλέων" ενώ η συνταγή του την οποία κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, βασίζεται σε φυσικά συστατικά.
Μόλις το παγωτό μπει στο χωνάκι ή το κυπελλάκι, ο σερβιτόρος το καλύπτει μ΄ ένα σπρέι
με την κωδική ονομασία «το ελιξήριο της αγάπης», όπως το έχει βαπτίσει ο Λινάρες. Οταν ο
ο καταναλωτής αρχίζει να το γλείφει και να λιώνει, τότε μέσα σε 10 με 15 δευτερόλεπτα αρχίζει να αλλάζει χρώμα και από φωτεινό μπλε να γίνεται φούξια-μοβ.
Ο Ισπανός φυσικός που τώρα εργάζεται ως επαγγελματίας μάγειρας χρησιμοποίησε τις γνώσεις του στη φυσική και τη γαστρονομία για να φτιάξει το «μαγικό» παγωτό, το οποίο βασίζεται σ΄ έναν συνδυασμό φρούτων, σύμφωνα με τη "Daily Mail".O Ισπανός επιστήμονας-σεφ εμπνεύστηκε την ιδέα του από τον Βρετανό εφευρέτη και δημιουργό του παγωτού που... φωσφορίζει, Τσάρλι Φράνσις, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.
Ο δημιουργός του, ένας 37χρονος φυσικός από την Ισπανία, ισχυρίζεται ότι οι καταναλωτές μόλις αρχίσουν να γλείφουν το παγωτό, αυτό αλλάζει χρώμα και από ένα φωτεινό μπλε χρώμα, αποκτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μοβ απόχρωση.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", ο 37χρονος φυσικός, Μάνουελ Λινάρες από τη Μπαρτσελόνα δημιούργησε το παγωτό "Χαμαιλέων" ενώ η συνταγή του την οποία κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, βασίζεται σε φυσικά συστατικά.
Μόλις το παγωτό μπει στο χωνάκι ή το κυπελλάκι, ο σερβιτόρος το καλύπτει μ΄ ένα σπρέι
με την κωδική ονομασία «το ελιξήριο της αγάπης», όπως το έχει βαπτίσει ο Λινάρες. Οταν ο
ο καταναλωτής αρχίζει να το γλείφει και να λιώνει, τότε μέσα σε 10 με 15 δευτερόλεπτα αρχίζει να αλλάζει χρώμα και από φωτεινό μπλε να γίνεται φούξια-μοβ.
Ο Ισπανός φυσικός που τώρα εργάζεται ως επαγγελματίας μάγειρας χρησιμοποίησε τις γνώσεις του στη φυσική και τη γαστρονομία για να φτιάξει το «μαγικό» παγωτό, το οποίο βασίζεται σ΄ έναν συνδυασμό φρούτων, σύμφωνα με τη "Daily Mail".O Ισπανός επιστήμονας-σεφ εμπνεύστηκε την ιδέα του από τον Βρετανό εφευρέτη και δημιουργό του παγωτού που... φωσφορίζει, Τσάρλι Φράνσις, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου