Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Έχασαν το αυτοκίνητό τους για... 15 πακέτα τσιγάρων!

Έπιασαν στα πράσα τους διακινητές ηλικίας 27 και 32 χρόνων να διαθέτουν προς πώληση δέκα πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσηςΓια να βγάλουν μερικά ευρώ κέρδος, στερήθηκαν ένα ολόκληρο... αυτοκίνητο δυο νεαροί Έλληνες που αναζητούσαν αγοραστές για να τους πουλήσουν όλα κι όλα... 15 πακέτα λαθραίων τσιγάρων στον χώρο της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έπιασαν στα πράσα τους διακινητές ηλικίας 27 και 32 χρόνων να διαθέτουν προς πώληση δέκα πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Άλλα πέντε πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους.

Οι διακινητές συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Εκτός, όμως, από τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς που θα κληθούν να πληρώσουν μόλις προσδιοριστούν από το τοπικό Τελωνείο, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου