Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Τα... γαλλικά του Αποστολάκη στην Τσιμτσιλή

«Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η παπ...ά που έγινε με το προηγούμενο; Ρίχτε τα να κάνουμε νούμερα», είπε ο ηθοποιός απευθυνόμενος στην παρουσιάστριαΚαλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε σήμερα ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, που το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομά του «οργιάζουν», αφού τον θέλουν να διατηρεί σχέση με την νεαρή συνάδελφό του Πηνελόπη Πλάκα.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής τους κουβέντας τα πνεύματα οξύνθηκαν, αφού ο Κώστας Αποστολάκης θέλησε να τονίσει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως δεν σεβάστηκε τη νεαρή ηθοποιό, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της την περασμένη Δευτέρα.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ρωτήσει την Πηνελόπη Πλάκα για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απαθανάτιζαν την ίδια με τον Κώστα Αποστολάκη σε τρυφερά ενσταντανέ.

<span itemprop="name" content="stamatina_tsimtsili_1"></span> <span itemprop="description" content=""></span> <span itemprop="duration" content="547"></span> <span itemprop="thumbnail" content="http://pthemavodp.edgesuite.net/p/787781/sp/78778100/thumbnail/entry_id/1_szyf5i32/version/100000/acv/121"></span> <span itemprop="width" content="640"></span> <span itemprop="height" content="480"></span>

«Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα!», απάντησε η Πλάκα στην παρουσιάστρια, φανερά ενοχλημένη.

Περισσότερο εκνευρισμένος όμως έδειξε να είναι ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος επιτέθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή χρησιμοποιώντας ακόμα και βωμολοχίες.

«Τη Δευτέρα κάνατε ένα ατόπημα εσείς. Σαν να είσαι εσύ με τον Θέμη και να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο, μαλ...α δεν θα ήταν; Όταν έχει κάτι καινούργιο ένας άνθρωπος δεν τον ρωτάς για τον προηγούμενο!», τόνισε ο ηθοποιός με την παρουσιάστρια να απαντά: «Άρα υπάρχει ένα καινούργιο πράγμα;».

Ο Κώστας Αποστολάκης που ενοχλήθηκε και από την εν λόγω απάντηση συνέχισε σε έντονο ύφος και είπε: «Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η παπ...ά που έγινε με το προηγούμενο; Ρίχτε τα να κάνουμε νούμερα».

Η κουβέντα συνεχίστηκε σε έντονο ύφος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε σχετικά με την προσωπική ζωή της Πηνελόπης Πλάκα: «Την Πηνελόπη δεν είχα άλλα εκατό χιλιάδες πράγματα να την ρωτήσω. Τι φταίω εγώ αν η κοπέλα έχει πολλές δημοσιευμένες σχέσεις. Θεωρείς ότι δεν σεβαστήκαμε την Πηνελόπη;» και ο Κώστας Αποστολάκης δεν δίστασε να απάντησε καταφατικά.

«Μάλλον είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Εγώ δεν κοιμάμαι το βράδυ με την αγωνία με ποιον βγαίνει η Πηνελόπη Πλάκα. Θεωρώ ότι μας αδικεί, εμένα σαν οικοδέσποινα και τα παιδιά που είμαστε παρέα, μια αντίδραση σαν της Πηνελόπης», τόνισε σε έντονο ύφος η Σταματίνα και η κουβέντα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με ηπιότερους όμως τόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου