Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αθώοι για την κύρια κατηγορία όλοι οι κατηγορούμενοι στη Μανωλάδα Πρόκειται για τέσσερα άτομα

Ένας εκ των άλλων δύο κρίθηκε ένοχος για πρόκληση σωματικής βλάβης και ένας άλλος για συνέργια σε σωματική βλάβη - Καθιστική διαμαρτυρία μεταναστών έξω από το δικαστήριο ΠατρώνΤην αθώωση και των τεσσάρων κατηγορούμενων για την πολύκροτη υπόθεση της Μανωλάδας για την κύρια κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων αποφάσισε το δικαστήριο.
Ειδικότερα, αθώοι όλων των κατηγοριών κρίθηκαν την Τετάρτη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας, ο επιχειρηματίας που κατηγορείτο για την υπόθεση της επίθεσης εναντίον των μεταναστών τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μανωλάδα, καθώς και ένας ακόμη κατηγορούμενος.
Αντίθετα, ένοχοι κρίθηκαν οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι και ειδικότερα για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών ο ένας και για απλή συνέργεια σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών ο δεύτερος. Το δικαστήριο συνεδριάζει για την επιβολή των ποινών.
Καθιστική διαμαρτυρία έξω από το δικαστήριο
Στο μεταξύ, ένταση επικρατεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι αλλοδαποί εργάτες γης, καθώς και μέλη φορέων και οργανώσεων. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται έξω από το κτίριο των δικαστηρίων.

Φωτό: thebest.gr.Μετανάστες προχώρησαν σε καθιστικη διαμαρτυρία στην οδό Γούναρη, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.
Διαβάστε περισσότερα στο www.thebest.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου