Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Γυναίκες οπλισμένες σαν... αστακοί.

Αυτόματο όπλο, καραμπίνα και φυσίγγια έκρυβαν στο σπίτι τους Δεν βρήκαν μόνο τα ναρκωτικά που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν δυο Ελληνίδες στη Λάρισα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι τους, αλλά και άλλα ευρήματα που τους έκαναν να μην πιστεύουν στα μάτια τους, καθώς οι ύποπτες είχαν στην κατοχή τους και ένα... οπλοστάσιο!

Εκτός από τα 402 ναρκωτικά χάπια που είχαν οι δυο γυναίκες ηλικίας 53 και 47 χρόνων χωρίς να συνοδεύονται από την απαραίτητη συνταγή γιατρού, έκρυβαν στο σπίτι ένα αυτόματο πολεμικό τυφέκιο και ένα κυνηγετικό όπλο μαζί με 83 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ενώ άλλα επτά φυσίγγια πυροβόλου όπλου βρέθηκαν και σε άλλο ένα σπίτι της 53χρονης. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενες για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Στη Χώρα Νάξου συνελήφθη ένας ανήλικος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και στην κατοχή του βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27,6 γραμμαρίων. Ο 17χρονος Έλληνας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου