Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Νεαρή έκλεβε πορτοφόλια μέσα σε νοσοκομείο

Ούτε η νεαρή γυναίκα που περιδιάβαινε στους θαλάμους των νοσηλευόμενων στο Γενικό
Νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτίας ήταν ασθενής, ούτε κάποιος δικός της. Στόχος της ήταν να εντοπίσει ηλικιωμένους και να αρπάζει ό,τι μπορεί από τις τσέπες τους!
Όμως, παρά τη μεγάλη ηλικία του, το τελευταίο θύμα της την πήρε είδηση αμέσως.Ο 88χρονος έβαλε τις φωνές μόλις αντιλήφθηκε την 19χρονη τσιγγάνα να βάζει το χέρι της στην τσέπη του και να αρπάζει το πορτοφόλι του, μέσα στο οποίο είχε 100 ευρώ.
Η «μακρυχέρα» το έβαλε στα πόδια, αλλά ο ηλικιωμένος έδωσε πλήρη περιγραφή των χαρακτηριστικών και της εμφάνισής της με αποτέλεσμα να την εντοπίσουν άμεσα οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Το πορτοφόλι βρέθηκεπάνω στην 19χρονη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.
Δυο στις τρεις απόπειρες κλοπής που έκανε μια 42χρονη τσιγγάνα σε σπίτια της Λιβαδειάς, απέτυχαν καθώς την πήραν είδηση οι ιδιοκτήτες -ένας 78χρονος και μια 58χρονη- και τράπηκε σε φυγή. Και στην τρίτη, όμως, το μόνο που κατάφερε ήταν να κλέψει μερικά... αρτοσκευάσματα από έναν 70χρονο! Τελικά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου