Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - Δ.Σ. 7-7-2014 «Κόλλημα Μη Απαρτίας»

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - Δ.Σ. 7-7-2014 «Κόλλημα Μη Απαρτίας»
Εχθές 07.07.2014, παρευρεθήκαμε στο Δ.Σ. του Δήμου Μαραθώνα κατόπιν πρόσκλησης που δημοσιεύσαμε στο άρθρο μας: «ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ. 07-07-2014».
Επρόκειτο για μια συνεδρίαση που περιελάμβανε το πολύ σημαντικό θέμα σχετικά με «την αξιολόγηση των υπαλλήλων με βάση το Νόμο 4250/2014».
Μας προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 2:00 μ.μ. Οι υποψίες μας επαληθεύθηκαν, αφού τελικά, δεν υπήρξε «απαρτία» και η συνεδρίαση αναβλήθηκε, άγνωστο για πότε. Κανείς δεν θέλει να αγγίξει την "καυτή πατάτα" των απολύσεων στον δημόσιο τομέα. Η παρούσα Δημοτική Αρχή θεωρεί πιο 'έντιμο' να καταφύγει σε τέτοιες πρακτικές προκειμένου να αποφύγει τις ευθύνες της. Τι έχει να χάσει; Άλλωστε τις εκλογές τις έχασε; Η έλλειψη σοβαρότητας από μέρους της έχει τεκμηριωθεί σε όλη την διάρκεια της θητείας της σε πολλά ζητήματα. Θεώρησε απαραίτητο να επαναλάβει για άλλη μια φορά μια ανεύθυνη στάση.
Από εχθές προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε και με τον νέο Δήμαρχο κ.Ψινάκη για μια δήλωση σχετικά. 
Προς το παρών δεν είναι εύκολο...δεν έχουμε βρει ακόμη τρόπο άμεσης επικοινωνίας. 
Αλλά ελπίζουμε σύντομα να τα καταφέρουμε...
Ας ελπίζουμε ότι δεν θα είναι τόσο απρόσιτος στα τοπικά μέσα, όπως ήταν οι προηγούμενοι...
Κυναίγειρος

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι θεσμικός ο ρόλος τους ακόμα και καταναλώνονται σε καλοκαιρινά πάρτυ.Ελπίζουμε να είναι μόνο καλοκαιρινά και να μην συνεχιστούν όλο τον χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απούσα σύσσωμη η αξιωματική αντιπολίτευση που πολλά μέλη της έχουν επανεκλεγεί στη νέα πλειοψηφία του Δήμου μας. Σημαίνει κάτι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωστή η τακτική του απερχόμενου, αλλά δεν άκουσα να τοποθετείται η λαλίστατη άλλες φορές αντιπολίτευση... Ο κ. Δεληβοριάς είναι απασχολημένος με το να παρακολουθεί τις δημόσιες εμφανίσεις του κ. Ψινάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου