Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πρόσληψη Εκπαιδευτικού Προσωπικού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37
Τ.Κ. – Πόλη: 15180 - Μαρούσι
www.minedu.gov.gr
E-mail: press@minedu.gov.gr
Μαρούσι,21/11/2013
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, εξειδικευμένου στους τομείς του Θεάτρου –Κινηματογράφου, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων, για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, εξειδικευμένου στους τομείς του Θεάτρου –Κινηματογράφου, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία. Η πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων - Άξονας Προτεραιότητας 1», και «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων - Άξονας Προτεραιότητας 2» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2013-2014” Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης (Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013) έως και την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στις Διευθύνσεις

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. www.minedu.gov.gr.

«Κίνηση-Χορός»
Ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα
· Δίπλωμα Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης ή αναγνωρισμένης από το κράτος Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής Χορού ή Ανώτερης / Ανώτατης Σχολής Χορού του εξωτερικού και απολυτήριο Λυκείου - Εξατάξιου Γυμνασίου, και απαραίτητη 3ετής διδακτική προϋπηρεσία σε σχολές χορού στο αντικείμενο. Εξαιρείται η προϋπηρεσία σε ευρωπαϊκούς και παραδοσιακούς χορούς.
· ή Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο διδακτικό αντικείμενο από Πανεπιστήμιο της ημεδαπής, ή ισότιμος και αντίστοιχος Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής, και απαραίτητη 3ετής διδακτική προϋπηρεσία σε σχολές χορού στο αντικείμενο. Εξαιρείται η προϋπηρεσία σε ευρωπαϊκούς και παραδοσιακούς χορούς.
· ή συμβασιούχοι του Π.Δ. 407/80, διδάσκοντες το καλλιτεχνικό αντικείμενο και απαραίτητη 3ετής διδακτική προϋπηρεσία σε σχολές χορού στο αντικείμενο. Εξαιρείται η προϋπηρεσία σε ευρωπαϊκούς και παραδοσιακούς χορούς.

Σημείωση: Οι προσλαμβανόμενοι μπορούν να υπηρετήσουν από 1 έως 4 έτη συνεχόμενα.
Μετά το πέρας της τετραετίας αυτής δεν θα δικαιούνται να υποβάλλουν αίτηση για χρονικό διάστημα 4 ετών.
Στην ανωτέρω πρόταση δεν υπάρχει αναδρομική ισχύς.

Εγκύκλιος
http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/131121_dt_ais8itiki_agwgi_eguklios.doc

Έντηπο αίτησης

http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/131121_dt_ais8itiki_agwgi_entupo_aitisis.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου