Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Νεκρό ζευγάρι Ελλήνων στην Αυστραλία

Στο σπίτι τους στο Revesby του νοτιοδυτικού Σίδνεϊ βρέθηκαν τα πτώματα ενός ζευγαριού Ελλήνων που κατάγονταν από το Καστράκι Τρικάλων.Τους γονείς της, το Νίκο και την
Ελισάβετ Παναγιωτάκου, ηλικίας 69 και 63 ετών αντίστοιχα, βρήκε νεκρούς η μία από τις τρεις κόρες του ζευγαριού, στο σπίτι που ζούσαν τα τελευταία 30 χρόνια.

Η αστυνομία είπε ότι τα πτώματα βρέθηκαν σε χωριστά δωμάτια και ένα είχε αρκετές πληγές. Η αστυνομία δεν ψάχνει για ύποπτο σε αυτό το στάδιο και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι ντετέκτιβς ερευνούν αν πρόκειται για δολοφονία - αυτοκτονία.

Ο Επιθεωρητής του Bankstown, Scott McAlpine, είπε ότι και τα δύο πτώματα ήταν καλυμμένα όταν έφτασε η αστυνομία, καθώς και ότι δεν αναφέρθηκε οποιαδήποτε πρόβλημα από τους περίοικους. «Έχουν ζήσει εδώ για πολλά χρόνια και δεν υπάρχει ιστορικό αναφορών», είπε.

Οι γείτονες ήταν συγκλονισμένοι από την είδηση και είπαν ότι είδαν μόνο τον Παναγιωτάκο τη Δευτέρα να περπατά στον δρόμο.

«Ήταν καλός. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα», είπε ο φίλος και γείτονας Michael Nakhie. Το ζευγάρι είχε και αρκετά εγγόνια και ο Παναγιωτάκος συχνά έβγαινε μαζί τους περίπατο.«Ήταν πάντα με τα εγγόνια της», είπε ο γείτονας Demi Camelin για την Ελισάβετ Παναγιωτάκου. «Ήταν μια πολύ, πολύ ωραία γιαγιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου