Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Σύλληψη για οπλοκατοχή και ναρκωτικά στο Αγρίνιο - Ελλάδα

 Συνελήφθη το απόγευμα  στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του
Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 25 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή όπλου και ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη-κάνναβη).

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου σε 25χρονο αλλοδαπό, βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης. Στη συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και μικροποσότητα κάνναβης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.















































Σύλληψη για οπλοκατοχή και ναρκωτικά στο Αγρίνιο - Ελλάδα

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω αν μπορώ να μην ουρλιάξω ....καταπίνω με δυσκολία όταν βλέπω μαλακίες , με όσα διαβάζω και με όσα ακούω.Μια χώρα μέσα στην απάτη , το ψέμα , το έγκλημα.Ζούγκλα, οι γονείς μας ανέθρεψαν τέρατα? Που είναι οι ωραίοι άνθρωποι της γειτονιάς που μεγάλωσα ρε?Που μετά το μεροκάματο πηγαίναν σπίτι τους, παίζανε με τα παιδιά τους, έκαναν βόλτα στην παράλια γελώντας ,τους αρκούσε η παρέα και το καλαμπούρι, με λίγο σαλάμι και τυρί πίνανε ούζα της Κυριακές στις αυλίτσες τους . Οι πόρτες ήταν ανοιχτές και τα παιδιά στο δρόμο , αυτή η χώρα υπάρχει? η να πάω αλλού?Θέλω τη χώρα μου , θέλω τη χαρά μου, θέλω μια όμορφη ζωή. Εσείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου