Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο Γολγοθάς ενός Sunshine Girl - People - Gossip

ύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο το Sunshine Girls είναι συνομωσία της Goldman Sachs για να
βλέπει το τηλεοπτικό κοινό πλούσιους να ταλαιπωρούνται, να εκτονώνεται και να μην γίνει ποτέ η Επανάσταση. 

Το παντρεμένο sunshine girl Μάγδα έζησε το εξής ρομαντικό, πλην ταπεινωτικό, να την πάρει ένα πρωί που τα παιδιά έλειπαν τάχαμου για καφέ ο σύζυγός της Τζορτζ και, με την ευκαιρία της δέκατης επετείου του γάμου τους, να την πάει σε ένα σινεμά όπου οι δυό τους ήταν οι μοναδικοί θεατές και όπου, σε συνεννόηση με την ιδιοκτησία, έπαιζε παλιά οικογενειακά βίντεο από το γάμο του ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Τουλάχιστον έτσι νομίσαμε, αλλά ενδέχεται να ήταν και το ίδιο το sunshine girl Μάγδα πριν τις πλαστικές. 
Το sunshine girl Κωνσταντίνα μια μέρα off είχε και την έστειλαν σε τατουατζή ο οποίος της έκανε ένα αρκετά επίπονο τατουάζ την ώρα που ο αφηγητής σχολίαζε «τώρα το μετανιώνεις, ε;». 

Το sunshine girl Χριστίνα το έχουν να περιφέρεται με μια άλλη φίλη της, επίσης Χριστίνα, ούτως ώστε να μην καταλαβαίνουμε ποια είναι ποια, να μπαίνει ο υπότιτλος «Χριστίνα-είναι φίλη της Χριστίνας» και να κάθε ελπίδα αναγνωρισιμότητας.

Το sunshine girl Ειρήνη έχει αντιμετωπίσει ξινές μανικιουρίστριες, ξινούς δασκάλους του τένις, ξινούς καθηγητές ναυτιλιακών, ξινούς hair stylist, ξινούς φωτογράφους ενώ πρόσφατα την έβαλαν να δουλέψει ως πωλήτρια ρούχων. Κατά μια σατανική σύμπτωση το μαγαζί επισκέφθηκαν ξινοί πελάτες.

Για το sunshine girl και γκαλερίστα Μαίρη μην τα λέμε. Πρώτα από όλα κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται με κακίες τύπου «σε αυτή την ηλικία και δεν έχει ούτε γκόμενο» «χτυπάει το βιολογικό της ρολόι κτλ»  κτλ. Τελευταία, την έβαλαν να ποζάρει, επί πολλή ώρα, σε στάση εσταυρωμένης, για να την απαθανατίσει ένας ζωγράφος με απώτερο στόχο να ικανοποιηθούν τα Ρωμαϊκά ένστικτα του κοινού. Σε μια φάση ο καλλιτέχνης έφυγε γιατί είχε ξεχάσει τη σαμπάνια. Πάλι καλά που δεν είχε ξεχάσει τα καρφιά. 



















Πρώτο ΘΕΜΑ online : Ο Γολγοθάς ενός Sunshine Girl - People - Gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου