Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Πουλούσαν οικόπεδα-φούμαρα στην Κηφισιά

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε (5) ημεδαπών για σύσταση εγκληματικής
οργάνωσης, απάτη και πλαστογραφία. Από τους ανωτέρω συνελήφθη ένας 65χρονος ημεδαπός.
Μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν πολίτες σε βάρος των ανωτέρω δραστών, οι οποίοι τους εξαπάτησαν πουλώντας τους οικόπεδα, έναντι του συνολικού ποσού των 540.000 ευρώ, το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων διερεύνησε την υπόθεση και διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, που δρούσε από το καλοκαίρι του 2009 στην περιοχή της Κηφισιάς, προβαίνοντας σε παράνομες πωλήσεις ακινήτων εξαπατώντας ανυποψίαστους πολίτες.

Ειδικότερα οι παραπάνω δράστες είχαν κατανείμει μεταξύ τους ρόλους και άλλοι εντόπιζαν ακίνητα και κυρίως οικόπεδα στη Κηφισιά, εγκαταλελειμμένα από τους ιδιοκτήτες τους, άλλοι εντόπιζαν υποψήφιους αγοραστές τους οποίους έπειθαν για την αγορά των οικοπέδων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προφασιζόμενοι ότι βρίσκονται σε ανάγκη για λόγους υγείας και άλλοι από το κύκλωμα εμφανίζονταν σαν ιδιοκτήτες των ακινήτων, επιδεικνύοντας πλαστογραφημένες ταυτότητες με τα πραγματικά στοιχεία των ιδιοκτητών. Με τον τρόπο αυτό εξαπάτησαν αρκετούς πολίτες, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
 Πουλούσαν οικόπεδα-φούμαρα στην Κηφισιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου